Acasă Administrație Când slătineanul e luat de prost… De Primăria Slatina!

Când slătineanul e luat de prost… De Primăria Slatina!

287

 

Când, prin vară, împotriva unui curent de opinie negativ și a multor opinii manifestate în spațiul public, municipalitatea slătineană a decis să amplaseze besmetic un sens giratoriu inutil, în fața Spitalului Județean de Urgență Slatina, a rămas ca ei, ca cei de la primărie.

Cetățenii au pierdut bătălia, iar sensul a apărut. În continuare lumea înjură, iar mulți încep acum să înțeleagă ce înseamnă să ai o administrație ostilă interesului public. Iar pentru ca sfidarea să meargă mai departe, în mijlocul obiectivului, acolo unde ar fi putut să fie plantate fie niste flori, fie un gazon mai de Doamne ajută (!), crește iarbă de pe lângă casa omului: știr (Amaranthus retroflexus), grașiță (portuláca olerácea) și costrei. În buricul municipiului, în ciuda cetățenilor. Care fie sunt luați de proști, fie sunt tratați cu dispreț. Uite așa, să se sature de proteste și de înjurături la adresa unei administrații municipale care nu știe ce însemană respectul minimal față de cetățean…

2 COMENTARII

  1. Pentru a vedea cat de util este acest sens giratoriu, poate va uitati in partea dinspre ACR si se va observa ca deja un sofer a dat prea multa atentie acestui sens si a doborat un indicator ! Cam asta este utilitatea acestui sens giratoriu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.