Acasă Politic Alegeri PSD OLT. Paul Stănescu președinte!

Alegeri PSD OLT. Paul Stănescu președinte!

597

La sfârșit de septembrie, mai precis marţi, 29.. Ploaie multă. La Casa de Cultură a Tineretului, după-amiază, a avut loc Conferința Judeţeană de Alegeri a Organizației PSD Olt. Peste 500 de invitați. O ordine de zi formată din zece puncte… Cel mai important punct: alegerea președintelui. Unanimitate, vot liber, cu mâna sus. Paul Stănescu, ales de membrii organizației veniți din tot județul. Invitații speciali ai evenimentului au fost Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PSD, Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, și alți prieteni ai pesediștilor olteni: Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj, Aladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi, deputaţii Florin Iordache, Emil Moţ, Dan Ciocan, Alexandru Stănescu, Virgil Delureanu dar şi Daniel Bărbulescu, şi membri ai altor partide, cum ar fi Ioan Ciugulea, preşedinte executiv ALDE Olt şi Pavel Belinski vicepreşedinte UNPR şi al Consiliului Judeţean Olt. La începutul Conferinţei, s-au ales reprezentanţii structurilor de conducere judeţene ale partidului, cum ar fi: preşedinte executiv, reales a fost Marius Oprescu, vicepreşedinţii, secretarul general, trezorierul şi membrii Consiliului Judeţean al PSD, ai Comisiei de Arbitraj şi Integritate Morală, cei ai Comisiei de Control Financiar şi membrii Comitetului Executiv al PSD Olt şi ai Biroului Permanent Judeţean al PSD Olt.

Dragnea va vota pentru Paul Stănescu şi Lia Olguţa Vasilescu. Vicepreşedinţi PSD

Invitatul special al evenimentului ocazionat de alegerea lui Paul Stănescu pentru funcţia de preşedinte al PSD Olt, Liviu Dragnea a făcut o declaraţie prin care anticipează opţiunea sa de vot la Congresul Naţional al PSD din 18 octombrie, atunci când se vor alege şefii celorlalte structuri de conducere. Acesta a afirmat că va vota cu Paul Stănescu şi cu Lia Olguţa Vasilescu:

„Împreună cu prietenul meu Paul Stănescu facem o echipă frumoasă. Sunteţi o organizaţie puternică care aţi reușit niște rezultate foarte bune. Acum cinci ani când ne aflam pe această scenă erau unul dintre puţini social democraţi care îl susţineam pe Paul Stănescu. Acesta a spus atunci că va face din PSD Olt o organizaţie puternică, cu rezultate foarte bune. Să știţi că acum am convingerea că a vorbit serios, este un om de cuvânt care atunci când își propune ceva reușește. Luaţi în serios ce spune Paul Stănescu. Acum am înţeles și de ce organizaţia de la Olt este una puternică, aveţi o forţă mare și o trăsătură aparte: dragostea de oameni. Este foarte important să fim uniţi și să știţi că prin alegerea făcută sunt convins că sunteţi pe drumul cel bun. Nu am putut să-l votez astăzi pe Paul, pentru că nu sunt membru al acestei organizaţii, dar să știţi că la Congresul din 18 octombrie am să-i votez pe Paul și pe Olguţa pentru funcţiile de vicepreședinţi în partid. Îmi asum asta. Sunt doi oameni în care cred, doi oameni pe care îi respect, doi oameni care merită să fie vicepreşedinţi la partid şi pe care îi vreau în echipa mea. O fac din simpatie și din convingerea că sunt doi oameni muncitori și de cuvânt. Felicitări pentru alegerea făcută!”.

„La fel de uniţi, mult mai puternici!”. Şi cu Paul Stănescu preşedinte

Conferinţa Judeţeană s-a desfăşurat sub sloganul „La fel de uniţi, mult mai puternici!”. Paul Stănescu a fost ales cu unanimitate de voturi, membrii-delegaţi ai PSD Olt arătând, astfel, că sunt uniţi şi prin vot au ales omul cel mai puternit pentru a conduce Organizaţia PSD Olt. Paul Stănescu a ţinut să le mulţumească tuturor pentru faptul că l-au ales, dar a făcut şi o promisiune în faţa lui Liviu Dragnea că va obţine rezultate bune la alegerile din 2016.

„Este o mare onoare, pentru că, din nou, mi-aţi acordat votul. Îmi pare bine că, în continuare, aveţi încredere în mine în continuare. Îmi dovediţi astfel că aveţi încredere în mine, este un lucru bun dar și o mare responsabilitate pentru mine. Vă spun doar un lucru: nu numai că sunt doar colegul dumneavoastră, dar sunt şi prietenul dumneavoastră, pentru că împreună am reuşit, într-adevăr, să facem una dintre cele mai puternice echipe din care fac parte numai oameni serioşi, oameni credibili şi oameni care iubesc oamenii. E cel mai important lucru. Îi mulţumesc domnului președinte Liviu Dragnea că este alături de noi și vreau să-l asigur că rezultatele bune pe care le-am obţinut până acum le vom repeta și la alegerile de anul viitor”, a spus Paul Stănescu, preşedintele PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.