Acasă Politic Halucinant la PNL Olt: candidații cu banii, Gigel cu sondaju’!

Halucinant la PNL Olt: candidații cu banii, Gigel cu sondaju’!

365

 

 Situația internă din PNL e un teatru de operațiuni, mai dinamic și mai exploziv decât o tabără de refugiați, înconjurată de trupe maghiare represive. În cel mai scurt timp, aici e posibil să aibă loc incidente sângeroase.

 

Copreședintele PNL Olt, Gigel Sorinel Știrbu, deputat USL, a inflamat spiritul candidaților interni de la Primăria Slatina: Marian Căruntu, Marius Bălașa, Gabriel Dima Buliteanu, Sorin Brătoi. Oamenii sunt revoltați, și pe bună dreptate. Au plătit câte 62 de milioane de lei fiecare pentru un sondaj de opinie despre care nu știu mai nimic. Cine-l face, când se desfășoară, care este rata reală de răspuns în chestionar, numele repondenților. Există suspiciuni grave că sondajul va fi deformat, că doar un singur om va primi studiul în original. Candidații… doar manipulare. Pe banii lor.

Mai mult, ANAF-ul trebuie să intervină pe urgență: cei patru oameni de bunăcredință nu au primit documente justificative pentru banii plătiți. Gigele, evaziune, ai? Și, nu e doar atât: Măceșanu nu pleacă singur! Mai multe… mânie, poimânie…

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.