Acasă Actualitate Copiii Oltului au avut „Verde la educaţie pentru circulaţie” de la Poliţia...

Copiii Oltului au avut „Verde la educaţie pentru circulaţie” de la Poliţia Rutieră Olt

156
Sâmbătă dimineaţă, 19 septembrie a.c., în parcarea LDL, din Slatina, de pe A.I. Cuza, situată în vecinătatea Poliţiei Rutiere Olt, a avut loc o nouă ediţie a concursului „Verde la educaţie pentru circulaţie”. După ce copiii au participat la scurte momente de legislaţie rutieră, susţinute de comisar-şef Florin Cîrstea, cei mici au pus totul în practică în mini-oraşul reprezentat de o planşă pusă la dispoziţie de organizatori cu diverse situaţii de trafic rutier, pentru că cei mai grijulii părinţi uită deseori să-i îndrume pe cei mici în respectarea normelor rutiere.
Pe seama evenimentului, amfitrionul poliţiei a ţinut să precizeze: „Este o activitate interesantă, pentru că se întâlnesc cu lucruri noi în viaţă, sunt entuziaşti. Le-am explicat regulilele elementare de circulaţie pentru viaţă. Fiecare părinte îşi doreşte ca copilul să se întoarcă sănătos acasă. În urma unei statistici naţionale, la un număr de 620 de traversări neregulamentare, se comite un eveniment rutier, o tragedie, fie cu vătămări corporale, fie cu decesul persoanei respective”, a spus comisarul-şef al Serviciului de Poliţie Rutieră Olt, Florin Cîrstea.
 
La finalul activităţii, copiii au dobândit informaţii utile şi au promis că vor respecta tot ce au învăţat. Micuţii au primit în dar dulciuri şi câte un orar.
 
Florin Cîrstea spune: „Nu trece dincolo!”
Nu este prima oară când reprezentanţii SPR Olt se implică în proiecte de informare publică conştientizării participanţilor la trafic. Încă din aprilie a fost demarat un proiect intitulat „NU TRECE DINCOLO!”. Această campanie are ca scop prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii şi se va încheia în luna noiembrie a acestui an. La Olt, sub atenta coordonare a comisarului-şef, Florin Cîrstea, acţiunile se desfăşoară cu succes. Acţiunile Serviciului de Poliţie Rutieră Olt constau în conştientizarea pietonilor asupra necesităţii respectării normelor rutiere şi a conducătorilor auto asupra consecinţelor neacordării priorităţii de trecere pietonilor şi distribuirea de materiale informaţionale pietonilor şi celorlalţi participanți la trafic.

1 COMENTARIU

  1. Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: locmunca.office@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here