Acasă Politic Liberalul Marius Bălaşa aşteaptă adevărul..

Liberalul Marius Bălaşa aşteaptă adevărul..

287

Înscris în competiţia internă, pentru desemnarea candidatului la Primăria Slatina, Marius Bălaşa a apelat la firma din Craiova, care administrează panourile publicitare mari din Slatina. Acesta a încheiat un contract pentru închirierea a două panouri plus realizarea a două mesh-uri. Aseară, acestea au fost puse, dar astăzi, în jurul orelor 14.00 au fost date jos, fiind înlocuite cu alte reclame.

Marius Bălaşa a povestit că acum ceva timp a contactat firma doljeană care administrează marile panouri publicitare din Slatina şi a încheiat un contrac cu aceştia. Contractul prevedea că plata se va face în 10 zile pentru închiriere şi pentru realizarea a două mesh-ul cu chipul acestuia şi mesajul: „Omul potrivit pentru Primăria Slatina”. Conform legii electorale, spune acesta, nu există nicio încălcare. Cu toate acestea, mesh-urile au fost date jos. Acesta mai bănuieşte că „opera aparţine altui partid în afată de PNL”, care se simte ameninţat decandidaţii liberali. Acesta mai bănuieşte că firma a fost presată politic să facă acest gest.
„În strategia mea în această campanie internă, una din liniile pe care am acţionat a fost să închiriez două panouri publicitare în Slatina, prin care să îmi fac cunoscută imaginea pentru cei care încă nu mă cunosc, spre a conta în sondajul de opinie care urmează să se facă în viitorul apropiat în Slatina, pentru a mă ajuta să am şansa de a fi desemnat eu. Am încredere în forţele mele şi ştiu că sunt unul dintre cei care ar putea face faţă campaniei cu maşinăria PSD-ului, o maşinărie stricată în acest moment de organele statului. Aceste două panouri publicitate au fost amplasate contractând o firmă de publicitate din Craiova care deţinea acele panouri, am semnat un contract care consta în producerea şi postarea acelor mesh-uri, contract pe 20 de zile pentru că scopul era acel sondaj care se va face în Slatina. Am ajuns la ei căutându-i pe internet, am vorbit, am încheiat contractul şi au fost amplasate cele două panouri. Azi am fost sunat de directorul companiei şi mi s-a spus că la anumite presiuni a fost obligat să le dea jos. Nu am o dovadă clară, dar cred şi e logica lucrurilor, ştiind că o astfel de firmă de publicitate nu are legături oficiale decât cu administraţia primăriei, oare cine ar fi putut face aceste presiuni? Oficial, am solicitat o hârtie prin care se reziliază contractul şi să fie stipulat în acea hârtie motivul. Mi s-a spus că va fi emisă o asemenea hârtie.Nu am încălcat nici o prevedere legală, nu este nici un articol de lege care să interzică aşa ceva”, a spus Marius Bălaşa.
 

Bălaşa a mai precizat că nu va chema pe nimeni în instanţă, dar a cerut o adresă de la firma în cauză, prin care să motiveze gestul. Mesh-urile trebuiau să stea 20 de zile pe cele două panouri.

Mesajul subtil de final al lui Bălaşa către slătineni a fost: „Le propun slătinenilor o administraţie corectă”.

3 COMENTARII

  1. Aici vom gasi ADEVARUL!
    Carlo M. Cipolla, Legile fundamentale ale imbecilitatii umane (Humanitas,2014)
    1. ,, Numarul indivizilor imbecili in viata este mereu si in mod inevitabil subestimat de toata lumea.”
    2. ,, Probabilitatea ca un anumit individ sa fie imbecil este independenta de orice alta insusire a respectivei persoane.”
    3. ,, Un imbecil este o persoana care cauzeaza pierderi unui alt individ sau grup de indivizi , fara a castiga nimic in schimb, uneori chiar suferind pierderi de pe urma actiunilor sale.
    4. ,, Non –imbecilii vor subestima intotdeauna influenta negativa a imbecililor. Indeosebi, non-imbecilii vor uita mereu ca , indiferent de moment, loc sau circumstanta, a avea de a face si/sau a te asocia cu imbecilii se va dovedi cu siguranta o mare greseala.”
    5. ,, Imbecilul este cel mai periculos tip de persoana.” Corolar: ,,Imbecilul este mai periculos decat un raufacator.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.