Acasă Actualitate Emigranți la Liceul de Construcții. Plauzibil…

Emigranți la Liceul de Construcții. Plauzibil…

116

 

România a fost băgată în butoiul cu neputință al Uniunii Europene. Până dincolo de gât. Încât, dacă dă din buze, crește cota de emigranți alocați.

Deunăzi, Mihai Câmpeanu, Ministrul Educației vedea ca soluție, pentru cazarea transfugilor, spațiile din infrastructura școlară, dezafectate. Chiar dacă a fost imediat contrazis de cel mai deștept om de pe planetă, Liviu Dragnea, soluția lui Câmpeanu e chiar cea mai la îndemână. Spre exemplu, în Slatina, pe profilul afirmației ministeriale, se află fostul liceu de construcții. E și încăpător, poate fi și ușor de supravegheat, are și o cantină proprie și, mai mult decât atât, e foarte aproape de platforma industrială de est, acolo unde corporatiștii de la cauciucuri ar fi în stare să mai deschidă o nouă hală de producție dacă vor găsi forță ieftină de lucru. De aici până la integrarea în absolul a emigranților n-ar mai fi nici măcar un pas.

1 COMENTARIU

  1. Cum ramane cu Centrul Univrsitar ce urma sa aiba aceasta locatie? Renumitii Profesori Doctori slatineni vor pleca in America. Este stiut ca au oferte de la MIT. Ar fi pacat sa ne pierdem intelectualii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.