Acasă Politic Caracal. Daniel Predoiu dat afară din PSD!

Caracal. Daniel Predoiu dat afară din PSD!

776
 
 
Joi, 10 septembrie 2015, târziu, spre seară, a apărut comunicatul de excludere din PSD a lui Daniel Predoiu, membru în cadrul Organizației Caracal. Fost liberal, adus în partid în 2012, de Darius Vâlcov, pentru victoria lui Ciocăzanu, rezervistul se pare că a comis-o rău de tot. Textul alăturat al documentului oficial vi-l prezentăm în continuare:
 
„Forurile de conducere judeţene ale Partidului Social Democrat Olt s-au întrunit, de urgenţă, astăzi, 10 Septembrie 2015 şi au hotărât, cu unanimitate de voturi, excluderea din rândurile Partidului Social Democrat Olt a domnului Daniel Predoiu.
Această decizie a fost adoptată la solicitarea organizaţiei PSD Caracal, cea care a propus excluderea acestuia.
Hotărârea a fost luată în urma postărilor xenofob – rasiste şi antisemite făcute de către acesta pe o reţea de socializare online.
Organizaţia PSD Olt se dezice şi condamnă în totalitate astfel de acţiuni şi solicită chiar organelor abilitate să ia măsurile ce se impun dacă, în urma verificărilor, se constată că legea a fost încălcată”.
PS.  În fotografia alăturată, în stânga, Eduard Ciocăzanu. Lângă el, Daniel Predoiu. Doi oameni care s-au convins că nu există viață veșnică în PSD Caracal…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.