Acasă Politic Organizaţia de Femei Social-Democrate din Slatina şi-a ales şefa: pe Corina Sulger

Organizaţia de Femei Social-Democrate din Slatina şi-a ales şefa: pe Corina Sulger

816

Luni, 7 septembrie a.c., în Sala „Europa” a Consilului Judeţean Olt, a avut loc Conferinţa Municipală a Organizaţiei de Femei a PSD Slatina. În cadrul întâlnirii femeilor social-democrate slătinene s-au ales: preşedintele organizaţiei municipale, secretarul executiv al organizaţiei, membrii consiliului şi delegaţii la Conferinţa Judeţeană a OFSD, care va avea loc joi, 10 septembrie 2015, în aceeaşi locaţie.

Preşedintele Organizaţiei Femeilor din PSD Olt, Felicia Man, a fost amfitrionul Evenimentului, iar lângă aceasta s-au mai aflat şi prim-vicepreședinte PSD Olt, Marius Oprescu, vicepreşedinte PSD Slatina, Marius Iancu, precum şi consilierele social-democrate din cadrul Consiliului Local Slatina: Cristina Tomireanu, de acum fostă preşedintă a OFSD Slatina, Mariana Matei şi Aurelia Tănase. Din board-ul de conducere, în calitate de vicepreşedinte, fac parte: Aurelia Tănase, Mariana Matei, Simona Antonie, Rădiţa Piroşca, Daniela Matei. În calitate de de secretar executiv a fost desemnată Vera Rachina.

Corina Sulger a fost aleasă cu unanimitate de voturi, fiind singura propunere a femeilor social-democrate din Slatina. Sulger este Key Account Manager (persoana care se ocupa de clienţii cei mai importanţi ai companiei CEZ România, zona Olt). Aceasta nu a dorit să spună nimic jurnaliştilor, însă a subliniat cuvintele de bază ale OFSD Slatina: feminism, dinamism şi performanţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.