Acasă Administrație Coral Impex, prietena țânțarilor din Slatina

Coral Impex, prietena țânțarilor din Slatina

416
 
 
Dezinsecția Slatinei este în grija firmei CORAL IMPEX, ajunsă aici pe vremea când lumea era altfel. Serviciile prestate către municipalitate sunt defectuoase, iar acest lucru îl vede și-l simte, pe pielea lui, orice slătinenan care se încumetă să iasă din casă, spre seară, atunci când se află în parcul de la Esplanadă sau în Parcul „Eugen Ionescu”. Numărul țânțarilor din zonă nu este deloc afectat de acțiunile acestei firme care facturează și încasează din banii slătinenilor, sume fără număr.
 
Din păcate, avionul utilitar, folosit de cei de la CORAL IMPEX, care ar trebui să împrăștie substanțele stabilite în contract pentru stârpirea țânțarilor, nu realizează misiunea pentru care traversează cerul Slatinei în toate părțile.
Nemulțumirile riveranilor sunt îndreptățite. De dat socoteală nu dă nimeni, pentru că în Slatina, de la o vreme încoace, totul este posibil… Până atunci, dacă ieșiți seara din case și vreți să ajungeți într-o zonă cu verdeață, luați-vă de acasă spray-ul personal pentru a preveni înțepăturile usturătoare ale țânțarilor. Altă soluție nu mai există. Din păcate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.