Acasă Politic Ion Toma, la Şcoala de Vară a tinerilor UNPR de la Costineşti

Ion Toma, la Şcoala de Vară a tinerilor UNPR de la Costineşti

203
Vara anului 2015 se încheie cu un eveniment major pentru progresiştii din România, mai precis pentru tinerii progresişti. În ultimul sfârşit de săptămână al lunii august, timp de trei zile, a avut loc, la Costineşti: Şcoala de Vară a UNPR. Sâmbătă, 29 iulie a.c., peste 2000 de tineri uneperişti au participat la o adunare la Teatrul de Vara din Costineşti. Pe scenă au fost prezenţi preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, vicepremierul Gabriel Oprea, fostul tenisment Ilie Năstase, secretarul general al UNPR, Neculai Onţanu, Rică Răducanu, secretarul general adjunct, senatorul Ion Toma şi mulţi alţii. Din partea delegaţiei oltene a partidului, au participat ministrul secretar de stat Emil Albotă, inspectorul şcolar general adjunct Steluţa Dan, precum şi reprezentnaţii UNPR în Consiliul Local Slatina şi câtea zeci de membrii ai Organizaţiei de Tineret a UNPR Olt.
 
Gabriel Oprea: „Mă bazez pe voi, pe echipa UNPR, pe tineri!
Aflat la Şcoala de Vară a UNPR, Gabriel Oprea le-a trimis un mesaj clar tinerilor, care vor avea de muncă în anul electoral 2016:
„Vreau să ştiţi că ne aşteaptă pe toţi un an greu, vom avea o campanie electorală complicată. Indiferent de modul în care vom participa în alegeri, este important să fim o echipă unită şi puternică. Tocmai de aceea, vreau să vă spun că în campania UNPR va fi ca la Armată. Adică ordine şi disciplină. Vom avea candidaţi foarte buni, mai ales că UNPR este recunoscut pentru echipa sa de primari. Vom avea un milion de membri de partid, vom avea peste 10% din voturile românilor. Ne-au prezentat cu 2%, 5% sau 7%, important este că la anul vom lua peste 10% din voturile românilor. Vreau să ştiţi că mă bazez pe voi, pe echipa UNPR, pe tineri, pe cei care n-au mai făcut politică, pe cei care îşi iubesc ţara şi vor să facă din România o ţară sigură şi prosperă. Vreau să fiţi încrezători în steaua UNPR. Este strategic. Vreau să ştiţi că cel mai important lucru în viaţă este să te ţii de cuvânt, vreau să vă iubiţi ţara, să credeţi în valorile naţionale, să vă iubiţi semenii. Acest lucru dă putere unei naţiuni, acest lucru dă putere UNPR. Anul viitor, la alegeri, să scriem şi să facem istorie împreună pentru români”, a spus Oprea la Şcoala de Vară, la Costineşti.
 
Ion Toma: „Evenimentul a fost de nota 10, iar familia UNPR este mai unită şi mai numeroasă decât oricând”
Mereu aproape de tineri, promovând în politică tineri care au ajuns departe, Ion Toma a fost şi el prezent la evenimentul anului pentru tinerii uneperişti. Acesta le-a spus tinerilor, care mâine vor conduce România, că este şi va rămâne aproape de ei şi printre ei:
„Astăzi am avut bucuria de a participa, alături de colegi din toată ţara, la un eveniment grandios şi impecabil organizat: Şcoala de Vară UNPR. Membri din toată ţara au venit la Costineşti pentru a sărbători alături de tinerii noştri, şi pentru a le inocula acestora principii fundamentale ale politicii, axându-ne, deopotrivă, pe teorie şi practică. Fiecare dintre participanţi a a avut oportunitatea de a învăţa de la cei mai buni, incepând cu preşedintele partidului nostru, domnul vice-premier Gabriel Oprea, cel care reprezintă un model de succes şi de reuşită în politică românească, şi continuând cu alţi lideri politici importanţi, parlamentari, primari, consultanţi politici de seamă, analişti. Per ansamblu, evenimentul a fost de nota 10, iar familia UNPR este mai unită şi mai numeroasă decât oricând. Sunt mandru de fiecare dintre membrii săi, şi profit de această ocazie pentru a va asigura pe toţi de întreg sprijinul meu, atât în parlament, cât şi în organizaţia judeţeană. Sunt fericit să fiu alaturi de voi, in cel mai puternic si mai mare partid din Romania!”, a spus senatorul Ion Toma.

2 COMENTARII

  1. Şcoala de vară a UNPR, de la Costineşti, a arătat exact ca stadionul lui Ponta. Bannere gigantice cu chipul generalului, ovaţii, un prost gust înspăimântător, cultul personalităţii amplificat dincolo de orice limită suportabilă pentru nişte oameni care încă mai speră că în România vor guverna, într-o zi, echilibrul şi buna-cuviinţă.

  2. MOTTO: “ Colorless red ideas sleep furiously in their minds.”
    La UNPR intalnim doua tipuri de discurs . Unul extrem de confuz dar in care se poate deslusi cate un adevar, celalalt foarte limpede dar plin de promisiuni mincinoase. Ult.mul tip este dominant.
    Fenomenul este explicabil stiintific. Lipsa CIRCUMVOLUTIUNILOR duce la aparitia CIRCUMLOCUTIUNILOR .

    Ambele tipuri sunt vizibil inspirate , credem ca v-ati dat seama, din Cursul (varianta scurta) de Socialism Stiintific precum si din “Codul principiilor şi normelor muncii şi vieţii comuniştilor, ale eticii şi echităţii socialiste”, in special la capitolul demagogic FAMILIA. GRIP va reveni cu analize detaliate, pe text, asupra DISCURSULUI POLITIC practicat de politicienii locali. UNPR crede ca poate manipula printr-un discurs ce abunda in erori de argumentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.