Acasă Învățământ Un oltean responsabil. Emil Albotă investește în viitorul tinerei generații

Un oltean responsabil. Emil Albotă investește în viitorul tinerei generații

334
Grădinița din Deveselu, a fost recent modernizată, iar pentru ca ea să fie funcțională, Ministerul Educației a alocat sumele necesare.
 
Iată ce spune despre această investiție, realizată la standarde europene, prof. dr. Emil Florin Albotă, secretar de stat în Ministerul Educației:
„Am dispus alocarea sumei 24 de mii lei pentru dotarea cu mobilier a grădiniței din comuna Deveselu. A existat o solicitare în acest sens, căreia i-am dat curs după ce am accelerat toate procedurile specifice unei achiziții de acest gen. E dreptul copiilor din Deveselu și al tuturor copiilor din România să beneficieze de condiții civilizate de cazare, atunci când sunt încadrați într-o formă educațională susținută de stat. Personal, sunt satisfăcut de ce se întâmplă cu infrastructura școlară din Deveselu și nu numai”.
 
Nu este pentru prima oară când Emil Albotă se implică în rezolvarea problemelor de infrastructură din școala Oltului.
 
 
Microbuze şcolare pentru judeţul Olt
Nu cu mult timp în urmă, mai precis în luna mai a acestui an, Emil Albotă, a fost  promotorul dotării Clubului Şcolar din Slatina cu un microbuz nou-nouț, capacitate 16 + 1 locuri. Pe, 20 mai 2015., Emil Albotă a înmânat cheile pentru microbuze care au mers în judeţele: Braşov, Hunedoara, Sibiu, Timş, Vaslui, Olt şi Vrancea, localităţile Braşov, Făgăraş, Petroşani, Hunedoara, Slatina, Mediaş, Sibiu, Timişoara, Lugoj, Bârlad şi Focşani.

1 COMENTARIU

  1. Titlul articolului :“ Albota investeste in viitorul tinerei generatii “ este exceptional ales si denota mentalul UNPR (“argumentarea logica”). Mi-a atras atentia asupra acestui aspect departamentul de lingvistica al GRIP(Grupul pentru Reforma Invatamantului Preuniversitar). Este vorba despre utilizarea figurilor de stil in manipulare (PARS PRO TOTO ,lat.,parte pentru intreg – figura de stil, denumita sinecdoca, constand in sugerarea intregului prin descrierea sau numirea unei parti caracteristice din intreg ). Astfel gesturi izolate si mai mult PROPAGANDISTICE vor sa ne faca sa credem ca ii preocupa EDUCATIA. Lipsa de reactie la situatia grava din invatamant , semnalate de GRIP (fost GRI), este o dovada. Va reamintim GRIP studiaza IMAGINARUL PENTAMORFIC al UNPR. Deocamdata analiazam originile pagane ale acestuia. (Platon, Timaios)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.