Acasă Actualitate Până pleacă la primărie, Andrei Iordache reabilitează de zor sectorul de primiri–internări...

Până pleacă la primărie, Andrei Iordache reabilitează de zor sectorul de primiri–internări Obstetrică–Ginecologie

208

Joi, 27 august 2015, pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Olt se va regăsi un proiect de hotărăre ce are ca scop finanţarea reabilitării sectorului de primiri–internări Obstetrică – Ginecologie situat la parterul corpului Materno-infantil.

Deşi promovează ideea unui spital municipal în Slatina, Andrei Iordache înţelege să insiste pe reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pe care îl conduce în prezent. În acest sens, diligenţele sale la administraţia judeţeană au luat forma unui proiect de hotărâre cu privire la aprobarea documentației  tehnico-economice pentru obiectivul de investiţii ,,Reabilitare și reorganizare a sectorului de primiri –internări Obstetrică – Ginecologie situat la parterul corpului Materno-infantil,,.

Investiţia, dacă va fi aprobată, se înscrie în linia acţiunilor similare desfăşurate până acum la spital, unde Unitatea de Primiri Urgenţe a fost inaugurată la sfârşitul anului trecut, înainte de Crăciun. Chiar şi aşa, mânat de cele mai bune intenţii, Iordache are o problemă gravă la spital, dată prin demolarea gardului din faţa corpului central. Prin eliberarea zonei, câinii maidanezi din Slatina intră şi ies nestingheriţi în incintă. Iar rezolvarea problemei dată de maidanezi nu ţine nici de spital, nici de Consiliul Judeţean Olt. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.