Acasă Actualitate Comunicare defectuasă la jandarmi. Cinci zile distanţă între un fir electric şi...

Comunicare defectuasă la jandarmi. Cinci zile distanţă între un fir electric şi un comunicat de presă

332

Responsabilul cu presa de la Jandarmeria Olt este în concediu şi la serviciu sau suferă de sindromul post-vacanţă. Altfel nu se explică de ce. O acţiune specifică jandarmilor este relatată la cinci zile distanţă. Iată conţinutul comunicatului de presă. O toleranţă de o zi, două, treacă-meargă… dar cinci.

„Vineri, 21 august a.c., în jurul orei 16.30, un echipaj de jandarmi din cadrul subunităţii Deveselu a depistat un bărbat de 37 ani, care desfăşura activităţi de pescuit în apa râului Olt, cu unelte interzise de lege.

A. Viorel domiciliat în localitatea Turnu Măgurele, judeţul Teleorman a fost depistat pe cursul de apă al râului Olt, în dreptul localităţii Fărcaşele, pescuind cu un dispozitiv electric confecţionat special pentru electrocutarea vieţuitoarelor acvatice.

În cauză, jandarmii au întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii de „pescuit electric, deţinerea aparatelor şi dispozitivelor care distrug resursele acvatice vii prin curentare, electrocutare”, faptă prevăzută şi pedepsită de O.U.G. nr. 23/2008 – actualizată, privind pescuitul şi acvacultura.

Documentele întocmite şi bunurile ridicate (dispozitivul electric şi o ambarcaţiune pneumatică), au fost predate organelor de urmărire penală competente, pentru continuarea cercetărilor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.