Acasă Actualitate Workshop-ul fotografului Dumitrel Rada, un real succes

Workshop-ul fotografului Dumitrel Rada, un real succes

373
Timp de trei zile, în perioada 7-9 august a.c., la Slatina, s-a organizat un workshop ce avut ca temă fotografia de nuntă. Promotorul acestui eveniment a fost fotograful profesionist Dumitrel Rada. Cursanţii, cei care s-au înscris la workshop, nu puţini la număr, au plecat acasă cu un bagaj mare de cunoştinţe în domeniul fotografiei profesioniste nupţiale. În cadrul workshop-ului, participanţii s-au familiarizat cu tehnicile de fotografie nupţială, echipamentele necesare obţinerii unor astfel de cadre, tehnicile de iluminare, organizarea unui album de nuntă sau un story-telling, precum şi alte secrete.
 
Cursanţii au participat la simularea unei sedinţe de logodnă şi nuntă, pentru care s-au folosit modele profesioniste, având dreptul să lucreze direct cu acestea.
 
Din echipa fotografului profesionist Dumitrel Rada au făcut parte mai mulţi specialişti în styling, aranjamente florale, hair-styling, make-up şi nu numai, cărora acesta a ţinut să le mulţumească:
„Mulţumesc tutoror celor care au contribuit la transformarea acestui eveniment intr-unul de succes: Mihai Olaru, Luminiţa Ungureanu ( Style Up Brasov), Aliss Designs (Moda Aliss), Diana (rochiţe domnişoare de onoare), Doina ( Flowers & Make up), Mihai Toader (Hair Style), Dana ( Make Up), Vali Ciurea, Ionescu Viorel si Vătrai Ion”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.