Acasă Actualitate Accident auto la Slătioara: o persoană încarcerată şi alte câteva rănite

Accident auto la Slătioara: o persoană încarcerată şi alte câteva rănite

474

Luni, 20 iulie a.c., în jurul orei orei 21.15, Dispeceratul comun ISU-Ambulanță a fost informat despre producerea unui accident rutier la intersecția Drumului Național 65 cu Drumul Judeţean 677, pe raza comunei Slătioara.

În accidentul cu pricina au fost implicate două autoturisme, impactul fiind frontal, iar  o persoană a rămas încarcerată. La locul accidentului au sosit forţe şi mijloace din cadrul SMURD Slatina, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj de prim-ajutor şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Olt. Echipajele de intervenţie au acționat pentru extragerea de urgenţă a pasagerului de pe scaunul din dreapta-faţă al unuia dintre autoturismele implicate, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Găneasa, găsit încarcerat.

„Pacientul a fost preluat de echipajele medicale, conştient, cu suspiciune de fractură la membrul inferior drept şi membrul superior stâng şi excoriaţii la faţă şi membrele superioare. Victima a fost transportată la UPU Slatina. Echipajul SMURD a asistat şi transportat la UPU Slatina două persoane: un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Găneasa, găsit în afara autoturismului, conştient, cu plagă de aproximativ trei centimetri la arcada dreaptă şi excoriaţii la nivelul feţei şi alta în vârstă de 24 de ani, din aceeaşi localitate, găsită în stradă, în stare conştienţă, cu excoriaţii la nivelul feţei, membrelor inferioare şi superioare. La spital a ajuns şi o femeie, în vârstă de 45 de ani, conştientă cu traumatism abdominal în urma accidentului rutier”, conform  Compartimentului Informare şi Relaţii Publice al ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.