Acasă Actualitate Sport prin dans pe Esplanada din Slatina. Pentru o cauză nobilă

Sport prin dans pe Esplanada din Slatina. Pentru o cauză nobilă

164

Duminică seara, cu o întârziere motivată (evenimentul trebuia să înceapă la orele 18.00 şi să se finalizeze pe la orele 21.00, dar a început cu trei sferturi de oră întârziere), a fost programată acţiunea fundaţiei „Om cu om”: „Dansează pentru Viaţă”, care viza ajutorarea unei adolescente de 15 ani, Andreea Florina Calotă, diagnosticată cu o boală grea. Organizatorii au invitat şi partidele politice, dar singurul care a răspuns invitaţiei a fost UNPR Olt, prin Organizaţia de Tineret. Cei care au dorit, au putut dona cât au dorit. Banii vor ajunge într-un cont special deschis pentru acest caz.

Seara a debutat cu un grup de tineri ai clubul de dans sportiv cunoscut din Slatina, au dansat pe mai multe ritmuri. În continuare, membrii unor cluburi de zumba au făcut „gimnastică” pe ritmuri antrenante.

ONG-ul asigură o parte din chiria necesară utilizării unui aparat de ventilaţie mecanică, însă operaţia care costă 4.000 de euro, va avea loc în această vară la Spitalul pentru Copii „Marie Curie” din Bucureşti, operaţie pentru scolioză toracică, ce va fi efectuată de doctorul Gheorghe Burnei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.