Acasă Politic Emil Albotă, UNPR: „Viitorul primar va face, sută la sută, treabă bună...

Emil Albotă, UNPR: „Viitorul primar va face, sută la sută, treabă bună la Slatina!”

493
 
 
În ziua când, prin premierul interimar, Gabrie Oprea, românii au recucerit Harghita și Covasna, când la Miercurea Ciuc a fost înălțat cel mai mare steag românesc în curtea Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, la Slatina, săptămâna politică o încheie UNPR. Prin Emil Albotă, Pavel Belinski, Cosmin Ciorei și, nu în ultimul rând, Dan Steluța, slătineni cu poziții politice regionale în partid, lideri care au marcat 26 iunie drept Ziua Drapelului Național, dar nu numai…
 
Belinski apreciază că UNPR reprezintă un factor de stabilitate, un punct de reper pe scena politică românească, un partid în continuă afirmare, singura forță credibilă în condițiile deranjului total, existent și pe stânga și pe dreapta.
Cosmin Ciorei, reprezentant al tineretului din UNPR Olt, ales local la Slatina, degajat și fără patimă, referitor la alegerea primarului intermiar al municipiului reședință de județ, își permite să afirmă că, deși neconsultați, aleșii UNPR susțin guvernarea locală din capitala Oltului.
Coordonatoare regională a structurilor de femei din UNPR Oltenia, Steluța Dan vede rolul femeii în UNPR, factorul determinant în atingerea obiectivelor ce vor fi asumate în anul electoral 2016.
Altfel, fără niciun fel de aroganță, doar conectat în realitate, Emil Albotă punctează ceea ce o țară întreagă vede: „Noi suntem stânca pe care se reazemă guvernarea”. Opinia ministrului secretar de stat de la Educație, a prim-vicepreședintelui UNPR Olt, e o realitate…
 
Mai multe în următoarea ediție print a Ziarului de Olt

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.