Acasă Politic Prin Organizaţia de Femei, „PNL are grijă de ochii tăi”

Prin Organizaţia de Femei, „PNL are grijă de ochii tăi”

626

Un gând care a plecat de la co-liderul PNL Olt, Siminica Mirea, s-a transformat în cea mai frumoasă acţiune a femeilor liberale din Olt, şi anume: „PNL are grijă de ochii tăi”. În cadrul acestui proiect, în colaborare cu o firmă specializată în oftalmologie – Lent Optik, cetăţenii din judeţ pot beneficia, în perioada 15-20 iunie a.c., de consultaţii gratuite la ochi – stabilirea lentilelor, măsurarea tensiunii ochilor sau a unor afecţiuni ale ochilor. În Olt, în prima zi a derulării acţiunii, s-au prezentat peste 350 de persoane. Acţiunea Organizaţiei de Femei a PNL Olt a pus în aplicare un proiect de suflet al co-preşedintelui PNL Olt, Siminica Mirea, care şi-a dorit o astfel de acţiune de ceva vreme.

Parteneriatul se desfăşoară la mai multe sedii ale PNL din judeţ şi sunt implicate mai multe echipe ale firmei menţionate interior, cum ar fi în: Slatina (15 – 19 iunie), Drăgăneşti-Olt (15-16 iunie – sala de şedinţe a primăriei), Caracal (5-19 iunie – sediului PNL), Piatra-Olt (15- 19 iunie – sediului PNL), Corabia (15-19 iunie – sediului PNL), Balş (15-19 iunie, „Sala Europa” a primăriei), Potcoava (17-18 iunie, în incinta Restaurantului „1 Mai”), Dobroteasa. Pârşcoveni, Izbiceni,Verguleasa, şi Fărcaşele.

În cadrul debutului de luni, 15 iunie a.c., al proiectului, au fost prezenţi Olimpia Medaru şi Ramona Oncescu, copreşedinţii OFL Olt şi Marian Stoican – coordonator-şef al firmei care desfăşoară parteneriatul cu PNL Olt. Acesta nu este decât începutul unor proiecte care se află în mapa co-preşedintelui PNL Olt, Siminica Mirea, care mai adaugă pe lista reuşitelor profesionale bucuria cetăţenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.