Acasă Actualitate Protest liberal la Prefectura Olt. O singură solicitare: demisia lui Ponta!

Protest liberal la Prefectura Olt. O singură solicitare: demisia lui Ponta!

202
 
Cu puțin după orele 10.00, vineri, 12 iunie 2015, în piața prefecturii a început mitingul liberalilor olteni împotriva guvernului condus de Victor Ponta.
 
La început, numărul manifestanților depășea trei sute de persoane, treptat alăturându-se și alți susținători, liberali din Slatina și nu numai, veniți să susțină moțiunea de cenzură discutată la aceeași oră, în Parlamentul României, cu titlul – Votul nu este o lozincă, votul este un drept.
Acțiunea a fost pașnică, protestele, de asemenea, s-au încadrat într-un grad de civilizație, iar dispozitivul de jandarmi alocat evenimentului și-a făcut cu discreție treaba, în asigurarea unui climat normal manifestației.
Dintre participanți, enumerăm aici: Siminica Mirea, Ion Moisescu, Marian Căruntu, Gabriel Dima Buliteanu, Mircea Dogaru, Ana Anghel, Ana Maria Ciaușu, Sorin Brătoi, Mihai Cîrloganu, Marian Călin, Cătălin Davidescu, Ion Bădescu, Dragoș Burtescu… Iar pe listă se mai pot adăuga alte câteva sute de nume de oameni, ale celor prezenți, dispuși să le explice românilor că vremea lui Ponta a trecut.
 
La cald, în plin protest, co-președintele PNL Olt, Siminica Mirea, a declarat:
Ne aflăm astăzi, 12 iunie 2015 în fața Prefecturii Olt pentru a susține mitingul moțiunii de cenzură depuse de PNL – Votul nu este o lozincă, votul este un drept.
După cum am văzut și știm cu toții, domnul Ioan Rus, ministrul Transporturilor din România a afirmat, fără rușine, că femeile sunt curve, iar copiii românilor sunt vagabonzi. Lucrul acesta este unadmisibil și arată modul în care tratează PSD-ul românii aflați la muncă cinstită, în afară. Sunt oameni care au plecat la muncă, departe de casă, departe de familie, pentru că nu li s-au oferit locurile promise atunci, în campania mincinoasă în urma căreia pesediștii au preluat guvernarea.
Sperăm ca astăzi, colegii noștri parlamentari să aibă și susținerea parlaemnatarilor din Olt, pentru a da putere acestei moțiuni, iar cei din urmă să înțeleagă că au fost votați de olteni pentru a le reprezenta interesele și nu pentru a-și face propriile afaceri!

2 COMENTARII

  1. Cuie Maruntu candidat :))))) Si cine dreaq mai e si bulideanu asta? Hai bah frate, liberallor, pai cu prostovanul de urechila bulideanu’ sau cu cuie maruntu vreti voi sa luati primaria?! Ori cu ana fuego? Cu aia poate rupeti centura, ca altceva… Halal sa va fie, va rupem, la PSD!!!

  2. Rusine PDL,rusine ca vreti sa conduceti voi partidul nostru ! Domnule Stirbu vrem alegeri,nu vrem pdl-ul langa noi. Nu avem nevoie de coruptii portocalii ce conduc PNL-ul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.