Acasă Administrație Cătălin Rotea, un om gospodar…

Cătălin Rotea, un om gospodar…

433

 

Are o mare putere de a atrage energii negative. Când face, de ce face, când nu face înseamnă că trebuie căutată o explicație și, în completare, aspru pedepsit.

Când era pe dreapta, scriau unii ceva despre „Prea mult Cătălin Rotea în PNL”. Când a ajuns prefect, de ce a salvat un copil din furia nămeților de pe dealul Cotenii? Când s-a făcut pesedist, l-a înjurat poporul, iar unii și astăzi mai dau cu pietre după el. E un om problemă. Și trebuie făcut ceva cu el! Acum este director interimar la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor. Iar acolo dovedește că poate fi, uneori, în unele zile din viața sa, omul potrivit la locul potrivit. Nu cum a fost până mai ieri… Aici, la noul loc de muncă, în sprijinul persoanelor cu probleme prin instituție, Cătălin Rotea le aduce, zilele acestea, un dozator de apă, un confort normal de așteptare, cu scaune și respect pentru cetățean. Lucruri de care nu au avut până acum parte, cei care au relaționat cu Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor. Semn că omul ăsta chiar știe cu ce se mănâncă relația autorității publice cu cetățeanul.

Articolul precedentŞtefan Văduva, iniţiatorul unei acţiuni de salubrizare. La Stoeneşti. De Ziua Mondială a Mediului Înconjurător
Articolul următorPoliția Olt, pe baricade. Examenul Național de BACALAUREAT, în siguranță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here