Acasă Actualitate Tinerii liberali de la Corabia au dăruit pentru zâmbetele unor copii

Tinerii liberali de la Corabia au dăruit pentru zâmbetele unor copii

101

„Zâmbetul unui copil ne arată cât de frumoase sunt copilăria, puritatea şi inocenţa.” (TNL şi CEL Corabia)

Sub egida „Daruiesc pentru zambetul unui copil”, campania tinerilor şi elevilor liberali corăbieni, începută în martie 2015, a continuat printr-o acţiune de strângere de donaţii şi oferirea acestora unor copii, care, pe lângă cele oferite, aveau nevoie şi de zâmbete.

„De 1 iunie, Ziua Copilului, organizaţiile de tineret T.N.L şi Clubul Eelevilor Liberali Corabia, coordonate de Mirabela Gitiţă, preşedinta TNL Corabia, au reuşit să aducă multe zâmbete pe chipurile unor copii cu probleme de sănătate şi cu o situaţie materiala precară, copiii de la ţară. S-au facut donaţii pentru 37 de copii din patru localităţii rurale – Giuvarăşti, Ursa, Vişina Veche şi Vădastra, donaţii sub forma de jucării, haine, incălţăminte şi dulciuri. Donaţiile au venit din partea unor oameni cu suflet mare din oraşul Corabia şi care din puţinul lor au oferit  pentru a aduce zambetul pe chipurile acestor copii sărmani” – TNL Corabia.

Campania „Daruiesc pentru zâmbetul unui copil” nu se opreşte aici. Ea va fi desfăşurată şi în perioada Crăciunului, mai precis pe 24 decembrie a.c.

2 COMENTARII

  1. Felicitari domnisoara! Se vede implicarea dvs, se vede ca va place sa lucrati cu oameni. Daca toate partidele ar avea astfel de oameni, politica ar fi o alta lume nu ca acum! Va sustin in tot ceea ce faceti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here