Acasă Actualitate „Nicolae Titulescu”, triumf la cea de-a X-a ediţie a Olimpiadei Liceelor. Connect-R...

„Nicolae Titulescu”, triumf la cea de-a X-a ediţie a Olimpiadei Liceelor. Connect-R şi-a „dat în dragostea lui” auditoriul

47

După trei săptămâni de probe, cum ar fi: înot, atletism, biologie-geografie, tenis de masă, fotbal, baschet, limba română, limbi străine, grafitti, fizică-chimie, şi majorete, duminică, 31 mai, spre seară, a venit vremea ca liceele participante să afle cine va fi liderul anului 2015. Liderul a fost desemnat Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu”, care a obţinut cele mai multe puncte, peste 260. Cu tot cu cele 10 puncte, sancţiune pentru nerespectarea regulamentului şi din cauza unor incidente în cadrul galeriilor de anul trecut, liceul a rămas cu cele mai multe puncte. Pe Locul IV s-a clasat Liceul cu Program Sportiv Slatina, pe III – Colegiul Naţional „Radu Greceanu”, iar pe locul II – Colegiul Naţional „Ion Minulescu”.

Premii pentru câştigători

Aproape două miliarde lei vechi a pus la bătaie Primăria Slatinei, pentru organizarea concursului educativ-sportiv din anul acesta, care a împlinit un deceniu.

Gala de premiere a avut loc pe Esplanada din Slatina, pe scena montată în acest sens. Astfel, câştigătorii primului lor, vor putea primi dotări la alegere, în valoare de 35.000 lei, cei de pe locul doi – de 20.000 lei, cei de pe locul trei – de 15.000 lei, iar cei de pe locul patru – beneficiază de 1.000 lei pentru ce dotări doresc. Liceele care s-au aflat pe locurile V-VIII, au primit premii de consolare de 3.000 lei şi diplome de participare.

Muzica Romicăi Puceanu, invocată de Connect-R

Ștefan Relu Mihalache, Connect-R – pe numele de scenă, după ce a cântat melodia cu înjurătura sub acoperire, „Mai dă-te-n dragostea mea”, acesta s-a dat pe „muzică românească”, cum spunea el, deşi era muzică lăutărească, mai precis muzica Romicăi Puceanu, transformată în manea. După ce elevii de la licee s-au retras, imediat ce s-au aflat câştigătorii, Connect-R şi-a susţinut concertul în prezenţa unui public restrâns şi curios să-l vadă pe juratul de la „Next Star”. Deşi s-a făcut un sondaj printre elevi cu privire la artistul care va participa la concertul de după gala de premiere, şi Connect-R s-a aflat printre preferaţi, acesta a fost lăsat să le cânte seniorilor şi copiilor de generală şi primară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.