Acasă Actualitate De 1 iunie, de ziua lor, Slatina a fost a copiilor

De 1 iunie, de ziua lor, Slatina a fost a copiilor

51

Autorităţile locale au organizat, şi în acest an, activităţi în care prichindeii au fost implicaţi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, sub egida: „Slatina, oraşul copiilor”. La ediţia din acest an, copiii au avut parte de concerte în aer liber, concursuri de desenat pe asfalt şi hârtie sau de modelare a paltilinei, de compus puzzle-uri, de căutat comoara secretă şi alergare în saci. Premiile au fost pe măsură: biciclete, jocuri, role, skate-board-uri şi multe altele.

Copiii au avut parte şi de prezenţa căluşarilor, care au strâns ceva bani de la micuţi. Pe scena montată pe Esplanada din Slatina, şiau dat concursul elevi talentaţi ai municipiului sau elevi ai Şcolii Populare de Arte şi Meserii şi Palatului Copiilor „Adrian Băran”, care au oferit momente artistice pline de muzică şi culoare. Între timp, micuţii se înscriau la diferite concursuri, mai mul atraşi de participare decât de premii, pe care nu le cunoşteau. Concursul la care s-au înscris cei mai mulţi copii, a fost cel în care trebuiau să găsească 20 de biluţe (doar 20 de copii au fost desemnaţi câştigători ). După ce au dat năvală în Expo Parc şi au distrus florile, micuţii au găsit doar 19 biluţe. După această probă, cei interesaţi s-au înscris la cursa de alergare în saci, unde s-au distrat copios.

Articolul precedent„Nicolae Titulescu”, triumf la cea de-a X-a ediţie a Olimpiadei Liceelor. Connect-R şi-a „dat în dragostea lui” auditoriul
Articolul următorMesajul senatorului Toma. Pentru copiii României şi nu numai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here