Acasă Actualitate Ştefan Văduva le-a făcut copiilor dintr-un cartier din Slatina un dar: Ziua...

Ştefan Văduva le-a făcut copiilor dintr-un cartier din Slatina un dar: Ziua Copilului, sărbătorită cu anticipaţie

782
Copiii din cartierul care cuprinde străzile Gladiolei şi Salcâmului, vecin cu bulevardul Ecaterina Teodoroiu, au avut parte joi, 28 mai a.c., la apus de zi, de una dintre cele mai frumoase surprize: Ziua Copilului, sărbătorită în avans. De acest lucru s-a ocupat Ştefan Văduva, promotorul acestei acţiuni, alături de seniorii cartierului. Micuţii cetăţeni au avut parte de o sesiune de pictură pe faţă, copiii devenind pisicuţe, căţeluşi sau super-eroi. Aceştia au mai primit şi un pacheţel cu dulciuri.
 
Unul dintre seniorii care se află printre organizatorii interesantei activităţi, profesor la un liceu cunoscut din Slatina s-a arătat mulţumit de faptul că părinţii şi copiii au primit bucuroşi acest mic gest. Dar mare, în esenţă.
„Acţiunea este întreprinsă de seniorii cartierului Gladiolei-Salcâmului, vecin cu bulevardul Ecaterina Teodoroiu, cu ocazia Zilei Copilului. În jur de 70 de copii au primit câte un pacheţel cu dulciuri şi nişte picturi pe faţă, iar cei care nu au dorit o pictură pe chip, au primit un balon modelat”, ne-a spus Teodora Turcu, profesor de matematică la Colegiul Tehnic „Alexe Marin” Slatina
 
Promotor al acţiunii dedicate copiilor din cartier, Ştefan Văduva nu va lăsa aceată acţiune să fie singura. Acesta a explicat că trebuie să fim uniţi şi acest lucru îl învăţăm în cea mai frumoasă perioadă a vieţii noastre: copilăria.
„Am avut 70 de pacheţele, dar am constatat cu surprindere că nu ne ajung şi am mai făcut comandă de incă 30. Este prima acţiune de acest fel a seniorilor din cartierul nostru. Probabil, vom mai face acţiuni de acest fel dacă vor avea succes. După cum aţi văzut, toată lumea este mulţumită, toată lumea este fericită, toată lumea zâmbeşte. Le-am vorbit copiilor prezenţi despre importanţa Zilei Internaționale a Copilului, că sunt copii care nu au unde să doarmă şi că trebuie să îi ajutăm. Există şi copii cu pielea neagră, dar nu sunt duşamnii noştri, sunt copii cu pielea galbenă, dar nu sunt duşmanii noştri, trebuie să facem o unitate”, a declarat Ştefan Văduva, unul dintre iniţiatorii acţiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.