Acasă Actualitate E oficial: Marian Căruntu, un pas spre Primăria Slatina!

E oficial: Marian Căruntu, un pas spre Primăria Slatina!

128
Competiția internă, desfășurată în cadrul PNL Olt, privind desemnarea celor care să fie incluși într-un sondaj de opinie, de uz intern, pentru a desemna, conform măsurătorilor sociologice, cea mai potrivită persoană pentru a fi candidat la Primăria Slatina, îl include, official, și pe Marian Căruntu.
 
Liberalul, patronul unei firme de success în domeniul mentenanței auto, cât și cu obiect de activitate în distribuția anvelopelor este în prezent singurul liberal de pe filiera pedelistă înscris în această cursă.
Ocupant al funcției de membru în Comitetul Județean Executiv al PNL Olt, Căruntu este opozabil în această măsurătoare cu Sorin Brătoi, Ana Maria Ciaușu, Radu Morusi ș.a.m.d.
Rezultatele acestui sondaj nu vor fi cunoscute de opinia publică, oficial. Cel mai sigur, pe surse. Interesant este că după aproape două decenii de politică făcută la nivel mare, co-președintele PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, nu a dorit nici de data asta să se afle într-un studio al intenției de vot. Fie el și de uz intern. Acest lucru, într-o conjunctură extreme de favorabilă noului PNL, la nivel central, județean și municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.