Acasă Politic Sprijin de la Olt, pentru Dragnea

Sprijin de la Olt, pentru Dragnea

137

Următorul text nu mai are nevoie de nicio altă completare de, de început sau de final. Vă redăm, întocmai, materialul oferit presei de către Organizaţia Judeţeană a PSD Olt:

 

„Organizația Partidului Social Democrat Olt își exprimă solidaritatea și susținerea față de Președintele Executiv al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Considerăm că domnul Liviu Dragnea trebuie să facă parte în continuare din echipa Partidului Social Democrat, întrucât proiectele asumate în fața electoratului trebuie continuate și finalizate.

Nu comentăm decizia justiției, dar considerăm că acțiunile domnului Dragnea, în calitate de coordonator al unor campanii electorale, au fost în litera și spiritul legii și au avut drept scop mobilizarea electoratului nostru și nimic altceva.

Pe cale de consecință, în numele a milioane de cetățeni pe care PSD îi reprezintă, îi solicităm domnului Liviu Dragnea să revină asupra deciziei de a demisiona din funcțiile deținute pe linie politică și de a continua, în echipă cu domnul Președinte Victor Ponta, proiectele pe care ni le-am asumat cu toții în fața românilor. Știm că nu este ușor, dar lupta nu trebuie abandonată, iar dreptul la vot, câștigat cu multă jertfă în decembrie 1989 trebuie apărat în continuare.

Organizația PSD Olt este alături și îl susține necondiționat, atât uman cât și politic, pe domnul Liviu Dragnea și îi solicită acestuia să revină la decizia de a demisiona din funcțiile deținute în cadrul partidului și să rămână ancorat în îndeplinirea proiectelor electorale pe care împreună ni le-am asumat în fața celor care ne-au dat votul.

Președinte PSD Olt, Paul STĂNESCU”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.