Acasă Actualitate Ce ar fi? Ionel Mirea la Primăria Slatina!

Ce ar fi? Ionel Mirea la Primăria Slatina!

371
 
Slatina spațiului politic trăiește o profundă criză umană. Practic, în contextul general, în care avem probleme cu legea în zona ultimilor doi primari ai municipiului reședință de județ, toată lumea caută profilul de candidat sau omul capabil să ajungă, la anul, pe un val de încredere și nicidecum pe unul negativ, primarul orașului Slatina.
 
În lunga listă de nume vehiculate în spațiul public, avansăm și noi un om: Ionel Mirea. Actualmente primar în comuna natală, Crîmpoia, unde companii înființate de acesta dau locuri de muncă, direct și indirect, la peste șase sute de persoane. Echilibrat, onest, mai mult decât bine crescut, Ionel Mirea are de partea sa și o bună cunoaștere a Slatinei, așa cum se regăsește ea în prezent.
La o primă vedere, profilul său e din start atipic celorlalte nume avansate sau aflate în stare de intenție, în raport cu o posibilă candidatură. Până acum, despre Ionel Mirea, nimeni nu a formulat nicio umbră de reproș asupra conduitei sale umane. Ce ar fi ca pe modelul său uman să se construiască profilul așteptat?

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.