Acasă Actualitate 22 septembrie 2010 – Să ținem minte! FC Olt elimina FC Vaslui...

22 septembrie 2010 – Să ținem minte! FC Olt elimina FC Vaslui din Cupa României

323
Din cauza unei presiuni externe formidabile, legată de modul cum este prevăzută în lege finanțarea fotbalului, oficialii de la Slatina au decis retragerea susținerii financiare pentru divizionara secundă FC Olt.
 
Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă, întocmit prost, dar suficient de explicit. De aici încolo, oltenilor nu le rămân decât amintirile despre ce a fost cândva.. Un moment de referință în istoia fotbalului slătinen este victoria obținută în fața celor de la FC Vaslui din data de 22 septembrie 2010, atunci când ai noștri câștigau și mergeau mai departe în Cupa României. Acolo unde au fost eliminați, în faza următoare, scor 1-3, de cei de la Dinamo, în urma unui joc în care ai noștri au ținut piept granzilor din capitală. Cronica vremii consemna în Ziarul de Olt momentele de bucurie ce-i scoteau pe suporterii fericiți în stradă.
Altfel, lotului de jucători și antrenorului Dan Oprescu nu li se poate imputa nimic. Echipa juca în play-off, iar rezultatele erau convingătoare…

2 COMENTARII

  1. Domnule asa-zis „ziarist”, data viitoare cand mai scrieti un articol in care ii criticati pe unii si pe altii, apelati cu incredere la DEX, veti afla multe lucruri interesante, cum ar fi spre exemplu faptul ca adjectivul posesiv „nostri” se scrie cu UN SINGUR Ï. Pentru mai multe lamuriri, nu ezitati sa-i intrebati pe fotbalistii de la FC Olt, ei sigur stiu aceasta regula invatata in clasa a II-a!

  2. Degeaba mi-ati sters comentariul, domnule „ziarist” si degeaba ati editat materialul ca esenta tot n-ati surprins-o! Oricum e mai bine decat comunicate pe care i le faceati lui Valcov…mult mai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here