Acasă Politic Domnu’ Știrbu, puțină opoziție! Vă roagă lumea!

Domnu’ Știrbu, puțină opoziție! Vă roagă lumea!

56
Am spus-o în vreo câteva locuri. Bătălia electorală pentru Primăria Slatina, chiar și pentru Consiliul Județean Olt, având în vedere aritmetica generală, e mult mai ușoară astăzi, în 2015, pentru 2016, decât cea purtată de opoziția din 2003 pentru 2004.
 
Pe stânga, situația e complicată, iar inacțiunile acesteia sau, din contră, acțiunile stângaci făcute, în contextul refuzului de a accepta realitatea, dau o premisă favorabilă noului PNL.
Însă, trăind într-o societate unde suspiciunea despre complicități stă cu toți regii la masă, e nevoie de poziții tranșante, asumate! Așa stau lucrurile și în mesajele pe care le transmite PNL-ul, la Olt, la Slatina, astăzi. Mesaje bune. Unele chiar mai mult decât bune. Însă, lipsește ceva. Sau cineva. Pentru mai multă greutate, pentru a elimina suspiciunile bolnave, domnu’ co-președinte, Gigel Știrbu, ar trebui să ia în calcul și o prezență a sa în linia frontului.
 
Altfel, liberali, opozanți ai lor sau simplii privitori ai fenomenului public slătinean vor da din coate și vor crede cine știe ce minuni, cine știe ce grozăvii. Decizia finală, față de această poziție, evident, aparține domnului Știrbu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.