Acasă Politic Primul candidat la Primăria Slatina. Victor Iacobescu, susţinut de Marian Vasile şi...

Primul candidat la Primăria Slatina. Victor Iacobescu, susţinut de Marian Vasile şi Eugen Tomac

314
Primul candidat la Primăria Slatina. Victor Iacobescu, susţinut de Marian Vasile şi Eugen Tomac
În cadrul conferinţei de presă, care a avut loc la sediul Partidului Mişcarea Populară Olt, marţi 28 aprilie a.c., unde invitaţi au fost preşedintele PMP, Eugen Tomac, preşedintele PMP Vâlcea, Marian Mirea, secretarul general adjunct PMP, Rizia Tudorache, iar gazdă a fost Marian Vasile, preşedintele PMP Olt, s-au discutat mai multe teme, începând cu cei trei ani ai premierului Ponta în fruntea guvernului şi continuând cu propunerea pentru alegerile locale din 2016, sau, eventual, anticipate, dacă va fi cazul, în persoana profesorului Victor Iacobescu. În timp ce prin alte partide se fac sondaje interne, popularii olteni au stabilit în cadrul organizaţiei judeţene cine va fi candidatul pentru funcţia de primar al Slatinei.
 
PMP, primul partid autentic de opoziţie
Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, s-a aflat la Slatina, în plin program de consolidare al organizaţiilor judeţene. Acesta a făcut o scurtă radiografie a guvernării Ponta şi criticat dur respingerea de către PSD şi PNL a votului prin corespondenţă, lege iniţiată şi propusă de PMP. Tomac a ţinut să-i mulţumească preşedintelui PMP Olt, Marian Vasile, pentru întreaga activitate a organizaţiei judeţene pe care o conduce încă de la înfiinţare.
„Partidul Mişcarea Populară este singurul partid autentic de opoziţie, PSD şi PNL, păstrează în viaţă spiritul USL. Cel mai cinstit guvern are 14 miniştri cu probleme penale iar Ponta este el însuşi, o minune a justiţiei, pentru că se regăseşte în mai multe dosare în care,va trebui să dea socoteală. Am încredere că, aici la Olt, în Slatina, vom reuşi să aducem alături de noi foarte mulţi români de bună credinţă, oameni care vor să facă politică din convingere, şi mă bucur că astăzi, la propunerea organizaţiei PMP Olt, pot face şi un anunţ. Am această bucurie de a anunţa viitorul primar al municipiului Slatina, ne punem mare speranţă în domnul profesor Victor Iacobescu şi îi mulţumim pentru faptul că a acceptat o asemenea provocare, de a se pregăti şi intra în bătălie pentru binele comunităţii şi pentru a duce mai departe o linie politică corectă şi onestă în primul rând faţă de cetăţeni, faţă de oamenii în slujba cărora vrea să se pună. Îi mulţumesc  pentru că a acceptat această provocare extrem de importantă şi îl asigurăm de tot sprijinul şi implicarea noastră. La ce se întâmplă acum în judeţ, oamenii vor să aibă o opţiune în care să aibă încredere. Respect pentru Marian Vasile, primul şi cel mai important primar pe care îl are partidul, care,sunt convins, va câştiga cu peste 50 la sută un alt mandat şi va obţine rezultate la fel de spectaculoase, mult mai bune şi în viitoarele alegeri”, a spus Tomac.
 
Eugen Tomac nu a vrut ca prima sa vizită în Slatina să fie uitată şi a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care însoţesc câteva poze din cadrul conferinţei de presă din sediul OMO Olt: Am susţinut astăzi o conferinţă de presă la Slatina, împreună cu preşedintele PMP Olt, primarul oraşului, domnul Marian Vasile, şi secretarul general adjunct al PMP, domnul Rizia Tudorache. Am reiterat, cu acest prilej, incapacitatea Guvernului Ponta de a asigura dezvoltarea României şi locurile de muncă pe care le-a promis, îngropând, în schimb, economia ţării prin măsuri populiste distrugătoare. Am prezentat, de asemenea, în cadrul conferinţei de la Slatina, candidatura domnului Victor Iacobescu la funcţia de primar al municipiului Slatina în cadrul alegerilor de anul viitor. Le urez succes colegilor din Olt în dezvoltarea acestui proiect politic şi îi asigur de întreg sprijinul”.
 
Victor Iacobescu, profesorul de nota 10
Marian Vasile, preşedintele PMP Olt, primar al comunei Studina, consideră că profesorul Iacobescu îndeplineşte profilul de primar al Slatinei, iar organizaţia judeţeană mizează pe acesta şi pe faptul că nu va putea fi acuzat de „lucruri ascunse” sau de „fărădelegi”.
„Am considerat că Victor Iacobescu este cea mai bună soluţie pentru că este nevoie în Slatina de o altfel de abordare a relaţiei cu oamenii, că este nevoie de un om care să nu poată fi acuzat niciodată de lucruri ascunse, de fărădelegi, şi Victor Iacobescu este de nota 10 din punctul acesta de vedere. El are o educţie şi ştie cu adevărat că politica trebuie făcută altfel. Sunt convins că la ceea ce se întâmplă în judeţ la ora aceasta, oamenii vor să aibă cel puţin posibilitatea de a avea mai multă încredere în oameni. Iar Victor Iacobescu îndeplineşte şi acest criteriu: este un om de încredere, un om loial şi corect în tot ceea ce a făcut şi în tot ceea ce face. Vreau ca din 2016 Slatina să fie cu adevărat pe mâini bune”, a declarat Marian Vasile.
 
Vizibil emoţionat şi cu o modestie specifică, profesorul de limba şi literatura română, care predă la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” din Slatina, fost inspector pentru disciplina amintită, Victor Iacobescu a spus câteva cuvinte de mulţumire şi primul să mesaj în calitate de candidat pentru funcţia de edil-şef al Slatinei.
 
„Mă onorează această propunere din partea domnului preşedinte şi a organizaţiei PMP Olt. Vă mulţumesc şi sper că la anul primăria va fi sub semnul Partidului Mişcarea Populară”, a spus candidatul PMP pentru Primăria Slatinei, Victor Iacobescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here