Acasă Actualitate Manual de prostie publică: asfalt pe strada Unirii

Manual de prostie publică: asfalt pe strada Unirii

125
Lucrările de asfaltare de pe strada Unirii din municipiul Slatina, desfășurate chiar astăzi, 27 aprilie 2015, sunt o dovadă de prostie sau de modul cum îndiriguitorii administrației publice din municipiu înțeleg să se manifeste în exercitarea atribuțiilor curente.
 
Din capul locului: nu strada Unirii era prioritară pe lista asfaltărilor de primăvară! Înainte de decopertarea totală, de acum două săptămâni, starea benzii de circulație pentru autovehicule se  prezenta în condiții foarte bune. Însă, asfalt tango…
Decopertarea efectivă a început într-o zi de vineri, 17 aprilie. O zi aglomerată. Blocaj în trafic, fără nici o cominicare suficientă, privind devierea traficului în zonă. După două săptămâni de pauză și două perioade de sfârșit de săptămână, când Slatina e aproape pustie, luni, 27 aprilie, din nou la treabă. Semn că în mintea dirigentului de șantier, a beneficiarului final al lucrării – Primăria Municipiului Slatina, nu există nici un dram de respect și de simț gospodăresc față de timpii când se poate lucra cu un deranj cât mai mic.
Astfel, nu vă minunați de calitatea asfaltului! Lucrări de o asemenea calitate s-au făcut acum doi ani și pe strada Arcului. Astăzi, gropile sunt prezențe solidare și din ce în ce  mai pronunțate…
 
N.A.
Într-o țară civilizată, în zonă, ar trebui să existe un panou de identificare precisă a lucrării. Că tot vorbim de o lucrare mai mare… În care să se știe toate datele ce țin de costuri, constructor și toate cele. În numele transparenței publice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.