Acasă Actualitate Stănescu sau Oprescu… Pulifricii au luat-o peste nas

Stănescu sau Oprescu… Pulifricii au luat-o peste nas

306

Joi, 16 aprilie 2015, ședință cu scântei la Consiliul Local Slatina. Un proiect de hotărâre, inițiat de primarul suspendat, Minel Prina, a zburat de pe ordinea de zi. Aleșii locali au decis să retragă proiectul privind noua organigramă a Poliției Locale și a altor instituții. Majoritatea pesedistă a fost dată pe calea cea dreaptă de către președintele PSD Olt – Paul Stănescu, și/sau vicepreședintele CJ Olt – Marius Oprescu.

 

Cei doi demnitari au văzut ceea ce știa toată lumea: un proiect făcut la ambiție de Prina, aflat în război cu Pop (șeful Poliției Locale Slatina). Surda pe mormânt trăiește mai departe. Trioul aroganței maxime: Mihaela Stana – primar interimar, Leonid Moisiu – șef Resurse Umane și Mihai Idita – secretar consiliul local, vor repunerea proiectului pe ordinea de zi, cât mai repede, pentru a fi siguri că în 2016 PSD Olt va pierde sigur Primăria Slatina.

Povestea întreagă a acestei diversiuni eșuate o citiți tot în Ziarul de Olt: „Stana e de decor. Cine face jocurile în Primăria Slatina” (https://ziaruldeolt.ro/index.php/actualitate/item/1414-stana-e-de-decor-cine-face-jocurile-%C3%AEn-primaria-slatina.html)

Subiectul trebuie supravegheat îndeaproape! E posibil ca cei trei – o domniță și doi crai, să facă și ceva lucruri în afara legii, pentru a atinge scopul final: distrugerea credibilității unei instituții – Poliția Locală Slatina, aflată, totuși, în slujba cetățeanului.

Altfel, imaginea de ansamblu a Primăriei Slatina e cea a unei rufe pusă la spălat într-o mașină neconectată la rețeaua de apă…

 

 

PS.  Social-democrații de rând din Slatina, oamenii ăia care l-au votat pe Ponta, deși le plăcea de Iohannis, mai așteaptă și acum un primar interimar la Slatina, din partea PSD-ului.

1 COMENTARIU

  1. Si o sa aiba!!!!!!!
    Cei care mai sunt cu adevarat si au fost pentru interesul socialist (p.s. vedeti ce s-a intamplat in ultima vreme) din totdeauna, le promit slatinenilor un primar PSD-ist !!!! Romania a plecat pe un trend de sprijin al oamenilor datorita PSD, iar cei ce incearca prin diverse tertipule sa atraga atentia asupra altor lucruri, si cum ca PSD nu face bine ce face, si blamarea noastra cat si a guvernarii noastre se afla pe la toate colturile, sa ia bine aminte ca ceea ce face guvernarea PSD acum este cel mai bun lucru facut de la revolutie incoace, o gandire de perspectiva, atat pentru cetatean cat si pentru infrastructura Romaniei !!!!
    PSD va reinvia prin vocea cat si prin lupta adevaratilor PSD-isti din tara asta !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.