Acasă Actualitate Dreptate pentru ROMTIMEX!

Dreptate pentru ROMTIMEX!

880

După ce, ani de zile, Marian Taifas a fost plimbat pe drumuri, atunci când a solicitat aprobarea Consiliului Local Slatina, pentru înființarea unei autogări, la sediul companiei din Slatina, refuzat pe motive, care mai de care mai stupide, a venit și ziua dreptății: joi, 16 aprilie 2015, consiliul local a aprobat proiectul atât de așteptat de patronul companiei de transport- persoane din Slatina.

Decizia luată de aleșii locali e una corectă: numai în 2015, ROMTIMEX a plătit peste 500 de milioane de lei vechi, impozite la Primăria Slatina, pentru parcul de mașini din dotare. Mai mult, pentru că ani de zile a utilizat autogară de împrumut, de la TRANSBUZ, ROMTIMEX  a plătit acestei firme peste o sută de mii de euro. Asta, ca monedă de schimb, pentru că această companie mai primea, din când în când, câte un cui în roată, tocmai din partea administrației locale.

Unor consilieri locali, opozabili până acum proiectului lui Taifas, ochiul minții le-a fost deschis de către Marius Oprescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Olt…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.