Acasă Actualitate Slatina, oraş sigur. Ce glumă…

Slatina, oraş sigur. Ce glumă…

418

Vineri seară, după ora 20.00, un bărbat suna la 112 şi preciza că nu poate intra în casă şi că soţia nu îi răspunde. Era soţul lui Nela Micli (37 ani), ucisă cu puţin timp înainte. În imobil se afla şi fiul familiei, un băiat de şapte ani, închis într-o încăpere de către Eugen Fană (42 ani), zis Ginu, prieten de familie, fost angajat al soţului femeii. Acţiunea s-a petrecut în oraşul sigur Slatina, pe strada Teiului, de lângă Şcoala de Poliţie.

Crimă pasională sau pură răzbunare?

Eugen Fană a intrat în casa familiei Micli, în care se aflau Nela Micli şi fiul acesteia. Băiatul a fost închis într-o cameră, în timp ce cei doi adulţi se aflau în sufragerie. Ginu a înjunghiat-o pe femeie în mai multe părţi ale corpului, dar fatală a fost înjunghierea din zona gâtului. Ginu era prieten de familie, concediat de curând de soţul mediatoarei Nela Micli. După ce şi-a termiant treaba în casă, Ginu a luat cheile maşinii familiei Micli, dar şi pe cele ale casei, închizând uşa apartamentului. Acesta a ajuns până în judeţul Vâlcea, unde a fost prins de poliţiştii vâlceni. Bărbatul a încercat să se sinucidă, având la el o substanţă otrăvitoare. După ce a ajuns la spitalul din Rm. Vâlcea, iar starea nu era critică, a fost adus în Slatina, unde i sa eliberat mandatul de arestare. Fiul familiei a fost scos din casă cu ajutorul unei scări a pompierilor şi el este cel care a spus cine era bărbatul.

Aici se ridică şi câteva semne de întrebare: a intrat forţând uşa sau a fost primit în casă de bună-voie, ca prieten de familie? Un criminal se mai gândeşte ca fiul victimei să fie protejat şi să nu vadă ceea ce face? – oricum copilul îl cunoştea. Nu cumva copilul fusese închis în cameră pentru a nu vedea altceva din „întâlnirea” lui Nela şi Ginu? A fost prima dată când copilul a fost închis în cameră, când venea Ginu şi înainte? Soţul Nelei nu avea cheile de acasă? De unde ştia Ginu că nu e soţul femeii acasă, sau a mers „la noroc”? Avea de gând să îi ucidă pe amândoi soţi dacă îi găsea acasă? Dacă soţul îl concediase, şi Nela i-ar fi spus bărbatului că nu vor să mai continue relaţia şi atunci, furios, omul a făcut gestul? Era înarmat, deci premeditase fapta, sau a luat un cuţit din casă? Şi litsta întrebărilor continuă. Sunt întrebări la care le vom găsi răspunsul, cândva. Sunt luate în calcul şi impoteza răzbunării, cea care este cea mai vehiculată, dar şi ipoteza că aceştia ar fi avut o relaţie extraconjugală.

Până atunci, autorităţile competente desfăşoară o anchetă în acest caz, pentru lămurirea faptelor.

3 COMENTARII

  1. Ce treaba are titlul cu articolul? Sau nu mai ai bani de stat la cafea la NOSTIM? Nu mai face cinste Iordache sau Darius? Ti-au taiat baietii finantarea? Cum ar putea cineva din partea politiei sa prevada ce se poate intampla intr-un apartament? Esti patetic!

  2. In primu rand trebuie avut grija ca cercetarea sa nu ia calea cea usoara pentru Eugen , daca a recunoscut asta nu inseamna ca si este asa , daca a mai fost cineva cu el , daca vruia sa se sinucida o facea acolo la locul crimei , de la slatina pana la locul unde a fost prins sa faci cam o ora jumatate , a fost prins dimineata , unde a fost in tot acest timp , dece s-a dus spre acea zona , unde s-a spalat de sange ? , cred ca la 16 lovituri de cutit te cam murdaresti , dece sa premediteze daca a fost concediat in acea zi , furia trebuia sa se verse pe barbat , cine cu cine comunica aici ? ce inseamna teatrul asta cu pastile sau substante de sinucis observ ca unii spun pastile altii substante , cineva ia spus anumite proceduri juridice care observ ca i se aplica spre favoarea lui , nu sunt sigur dar din ce cunosc cei declarati pshihopati au alt regim de detentie si nustiu daca li se poate da pe viata , ar mai lipsi sa stea vreo 10 ani sa iasa si sa traiasca bine mersi in continuare , un sinugigas nu fuge , daca vreau sa ma debarasez de un prieten de familie si angajat in acelasi timp automat c-am toata familia trebuie sa-l evitam , in concluzie sunt o familie de infractori Eugen avand in copilarie multe dispute gen zoro , fratii acestuia la fel , unul din ei are sotia disparuta de 10 ani in conditii foarte dubioase , Cristi Fana revolutionaru lu peste !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here