Acasă Învățământ Concursuri judeţene, organizate de Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina, în cadrul programului...

Concursuri judeţene, organizate de Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina, în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun”

751

În Săptămâna Mare, în perioada 06 – 10 aprilie 2015, la nivel naţional se organizează activităţi extraşcolare în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun”, care a debutat sub numele de „Şcoala altfel”. Şi la nivelul judeţului se vor organiza diverse activităţi în care sunt implicaţi elevi şi cadre didactice. Cu această ocazie,sub egida Inspectoratului Școlar al Județului Olt, Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina, instituţie condusă de dascălul Ilie Brăileanu, organizează 13 concursuri judeţene.

Săptămâna cu pricina debutează cu Concurs Judeţean de Protecția Mediului, „Să apărăm natura”, care se va desfășura la sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” Slatina, cu începere de la ora 13:30. S-au înscris 180 de copii; Concurs judeţean – etapa zonală „Cu viaţa mea apăr viaţa”. Etapele zonale se vor desfășura astfel:

La sediul Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina , ora 09,00. Participă un număr de 80 de copii ;

La sediul Palatului Copiilor „Adrian Băran” – Filiala Drăgănești-Olt, ora 09.00. Participaă un număr de 20 de copii. La sediul Palatului Copiilor „Adrian Băran” – Filiala Balș, ora 09.00. Participă un număr de 16 copii. La sediul Palatului Copiilor „Adrian Băran” – Filiala Corabia, ora 09:00. Participă un număr de 12 elevi; Concurs judeţean – etapa zonală – „Prietenii pompierilor”. Etapele zonale se vor desfășura astfel: la sediul Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina , ora 09:00. Participă un număr de 150 de copii. La sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” – Filiala Drăgănești-Olt, ora 09,00. Participanți un număr de 40 de copii.

La sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” – Filiala Balș, ora 09,00. Participanți un număr de 20 copii.

La sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” – Filiala Corabia, ora 09,00. Participanți un număr de 30 elevi:

Concurs judeţean de creaţie vestimentară – ”Frumusețe, stil, eleganță” la Drăgănești-Olt. Se va desfășura la sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” – Filiala Drăgănești-Olt, ora 10,00. Participanți un număr de 250 de copii.

Ziua de marţi începe cu desfăşurarea unui concurs judeţean de matematică distractivă „Arhimede”. Etapele zonale se vor desfășura astfel : la sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” Slatina , ora 09,30. Participă un număr de 160 de copii. La sediul Liceului ”Tudor Vladimirescu” din Drăgănești-Olt, ora 09,30. Participă un număr de 35 de copii. la sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” – Filiala Balș, ora 09,30. Participă un număr de 68 de copii. La sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” – Filiala Corabia, ora 09,30. Participanți un număr de 150 de elevi. La sediul Școlii ”Nicolae Coculescu” din Scornicești, ora 09,30. Participanți un număr de 70 de elevi. Concurs județean de artă fotografică la Slatina. Se va desfășura la sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” Slatina, ora 12,00. Participă un număr de 53 de copii; Concurs judeţean de muzică ușoară și populară „Stelele muzicii” – se va desfășura la sediul Liceului Teoretic ”Ion Ghe. Roșca”, ora 10,00. Participanți un număr de 178 de copii; Concurs județean „Târgul de jucării” la Slatina – se va desfășura la Biblioteca Județeană ”Ion Minulescu” din Slatina , ora 11,00. Participanți un număr de 167 de copii;

Miercuri, 08.04.2015 sunt programate câteva concursuri: concurs județean de poezie ”Ion Minulescu” la Slatina – la sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” Slatina , ora 10,30. Participă un număr de 90 de copii; Concurs judeţean – etapa zonală – „Educaţia rutieră – educaţia pentru viaţă”. Etapele zonale se vor desfășura astfel : la sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” Slatina, ora 09,00. Participanți un număr de 40 de copii; La sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” – Filiala Drăgănești-Olt, ora 09,00. Participanți un număr de 10 de copii. La sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” – Filiala Balș, ora 09,00. Participanți un număr de 10 copii. La sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” – Filiala Corabia, ora 09,00. Participanți un număr de 10 elevi; Concurs județean de fotbal – etapa zonală – ”Cupa Oltului” – etapele zonale se vor desfășura astfel: la Liceul Tehnologic din Scornicești -Sala de sport, ora 09,00 (zona Scornicești). Participă un număr de 60 de copii. La Balș – Str. Nicolae Bălcescu – stadion parc – ora 10,00 (Zona Balș. Participă un număr de 80 de copii. La Școala ”Virgil Mazilescu” din Corabia – ora 09,00 (Zona Corabia. Participă un număr de 100 de copii. La Școala ”Eugen Ionescu” din Slatina – ora 10,00 . Participă un număr de 110 de copii. La Școala Gimnazială Mărunței – terenul de fotbal – ora 09,30 (Zona Drăgănești-Olt. Participanți un număr de 60 de copii. Faza județeană a concursului se va desfășura în 25 mai 2015, la Balș. Vor participa primele două echipe clasate la etapele zonale: Concurs județean de artă decorativă și artă meșteșugărească ”Mozaic 2015” la Slatina – se va desfășura la sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” Slatina- începând cu ora 11,00. Participanți un număr de 200 de copii ;

A patra zi a săptămânii vine cu un concurs judeţean de „Informatică”, la Balș. Se va desfășura la sediul Palatului Copiilor ”Adrian Băran” – Filiala Balș, ora 09,00. Participanți un număr de 40 de copii ;

Concursurile se adresează tuturor elevilor din clasele I-XII din instituţiile de învăţământ din judeţul Olt.

Pentru aceste concursuri, în vederea participării s-au înscris peste 3.000 de copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.