Acasă Politic L-au suspendat…

L-au suspendat…

56

Într-o informare de presă, Prefectura Olt a anunţat că prefectul judeţului Olt a emis Ordinul nr. 88/31.03.2015, prin care se constată suspendarea de drept a mandatului primarului municipiului Slatina, Minel Prina, până la încetarea măsurii arestării la domiciliu. Actul administrativ a fost emis în baza „Încheierii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală”, comunicată Prefecturii judeţul Olt în data de 30.03.2015. La baza emiterii odinului amintit au stat prevederile Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, coroborate cu cele ale Legii nr. 255/2013 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative care cuprind dispoziţii procesual penale, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi prevederile Legii nr. 340/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, privind prefectul şi instituţia prefectului.

Chiar dacă public nu s-a spus cine va prelua atribuţiile primarului, lucrurile sunt clare: Mihaela Stana va fi însărcinata. Cu funcţia.

1 COMENTARIU

  1. Celui lacom i se pare că viaţa este veşnică, de aceea doreşte să adune cât mai multe avuţii. El crede că dacă i s-au înmulţit bogăţiile, i s-au înmulţit şi zilele. I se pare că dacă este bogat, este şi nemuritor, crede că dacă are totul din belşug, nu va mai muri. De aceea i s-a spus “nebune”, pentru că aşa a cugetat, ca un om fără minte. A mai greşit acest bogat şi prin faptul că şi-a însuşit şi a păstrat numai pentru el hambarele cu bunătăţile pământului, pentru desfătare întru mulţi ani. Pe când în jurul lui erau atâţia lipsiţi de pâinea cea de fiecare zi, atâţia dezmoşteniţi ai soartei, atâţia bolnavi, atâţia care mureau de mizerie. Atunci, ca şi acum, în jurul acelui bogat erau orbi, şchiopi, ologi, bătrâni fără nici un sprijin şi atâţia copii sărmani. Toţi aceştia erau mai de preţ decât toate bogăţiile sale, căci erau suflete şi vieţi omeneşti, mărgăritare în veci strălucitoare, dar care pentru un timp erau aruncate în adâncul suferinţelor şi în noroiul tuturor nevoilor. Pe aceştia însă, bogatul zgârcit nu-i vedea. El îşi fixase privirile lui, grija lui şi întreaga lui fiinţă la averea sa, la desfătările sale atât de trecătoare. Bogatul a devenit aşa pentru că era lacom.Asa si cu cei doi,Valcov si Stanescu.Unul s-a crezut Zeul Slatinei,iar celalalt s-a crezut chiaburul judetului Olt.Dar Dumnezeu celor mandri si lacomi le sta impotriva,iar celor smeriti,cuminti si intelepti,Dumnezeu le da har,pace,bucurie si bunastare intru multi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.