Acasă Politic Senatorul Ion Toma: „UNPR rămâne un factor de stabilitate în politica românească”

Senatorul Ion Toma: „UNPR rămâne un factor de stabilitate în politica românească”

85
Vineri 20 martie 2015, întâlnirea regională a conducerii UNPR, Focşani, în prezenţa mai multor lideri centrali UNPR: vicepremierul Gabriel Oprea, senatorul Ion Toma, Eugen Nicolicea, primarul Galaţiului, Marius Stan şi preşedinţii a şapte organizaţii judeţene din Vrancea, Galaţi, Brăila, Tulcea, Constanţa, Calaraşi şi Buzău, plus coordonatorul regiunii, deputatul Laurentiu Chirvasuta şi deputaţii şi senatorii UNPR din aceste judeţe. La respectiva reuniune s-a discutat despre cum poate ajunge UNPR să obţină 10% din mandatele din Parlament.
Senatorul Ion Toma şi-a manifestat bucuria de a participa la intalnirea regionala a UNPR din Focsani, judeţul Vrancea, acolo unde conducerea centrală a partidului i-a întalnit pe membrii din regiunea II Sud-Est.
„La finalul întalnirii a fost organizata o conferinţă de presă, în cadrul căreia am dorit să punctez câteva aspecte importante. Pentru a elimina orice formă de neclaritate vis-a-vis de poziţia UNPR în actualul context politic, prin discursul pe care l-am susţinut, am dorit să clarific următoarele aspecte:
– UNPR rămâne un factor de stabilitate în politica românească. Nu vom vota niciodată împotriva Guvernului din care facem parte, pentru că noi credem într-o politică a dialogului, nu a ultimatumurilor.
– UNPR rămâne fidel interesului naţional, care în această perioadă înseamnă o Românie stabilă. Instabilitatea politică și militară de la granițele României reclamă o politică matură, făcută din prisma interesului naţional, în faţa căruia orice interese politice și partinice trebuie să se predea.
– UNPR crede într-o societate solidară, în care cei care au mai mult trebuie să contribuie mai mult, pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. Nu putem avea insule de bogăție într-o mare de sărăcie. De aceea, UNPR susține impozitarea marilor averi.
– UNPR susține continuarea democratizării României prin scăderea vârstei de vot de la 18 la 16 ani. Tinerii trebuie să fie lăsați să-și decidă singuri viitorul și încurajați să se implice în luarea deciziilor esențiale pentru România.
Indiferent de speculatii sau de zvonuri, UNPR a fost si continua sa ramana un partid serios, pentru care cuvantul dat are valoare contractuala, si pentru care tradarea nu a reprezentat niciodata o optiune. Echipa noastra este mai unita ca niciodata, si tocmai de aceea, oricine afirma contrariul nu poate decat sa fie condamnat ridicolului”, a spus senatorul Ion Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.