Acasă Actualitate Gest caritabil al femeilor liberale din Olt, pentru consoartele greu încercate de...

Gest caritabil al femeilor liberale din Olt, pentru consoartele greu încercate de soartă

326
În timp ce o parte din femeile pesediste din Olt s-au văzut la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, la un.. spectacol artistic, femeile din PNL Olt au marcat ziua de 8 martie într-un fel cu totul și cu totul deosebit. Mai exact, în seara zilei de vineri, 6 martie, după ora 17.00, la sediul PNL din Slatina, prin implicarea profesorului Cameliei Tița – copresedinte OFL Slatina, căreia i s-a alăturat Sorin Brătoi – copreședintele PNL Slatina, Monica Jilavu – copreședinte Organizația de Femei Slatina, Ramona Oncescu – copreședinte Organizația de Femei Olt, dar și profesorul Andreea Stoica și numeroase membre din Organizația Femeilor Liberale din Slatina, s-au acordat diplome și cadouri unor consoarte greu încercate de soartă…
 
 
Drept urmare, în rândurile care urmează, fără prea multe comentarii, vă prezentăm întocmai punctul de vedere al profesorului Camelia Tița, copreședintele Organizației de Femei Slatina cu privire la acțiunea sus-amintită:
„Acțiunea de astăzi: „Femeile liberale, pentru femei puternice”, organizată cu ocazia zilei de 8 martie – Ziua Femeii, a fost inițiativa femeilor liberale din organizația municipiului Slatina, o inițiativă împărtășită cu drag de toate colegele. Împreună am invitat alături de noi femei puternice, femei deosebite care, în decursul timpului, s-au confruntat cu diferite situații mai puțin fericite. Prin situația lor, prin implicarea personală, prin felul lor și ceea ce au reușit, au demonstrat că sunt adevărate învingătoare, un exemplu de viață, demn de urmat și de alte femei. Sunt, iată, femei care în ciuda problemelor întâmpinate au astăzi copii la casa lor, au copii la facultate, mai sunt și mame singure sau doamne cu diferite probleme de sănătate.  Cu toate astea, fiecare a mers mai departe cu fruntea sus, cu speranță și o gândire pozitivă care, în cele din urmă, le-a ajutat să depășească orice obstacol. De altfel, noi chiar avem un proiect: „Femeia liberală, o femeie puternică prin ea însăși”, astfel încât, ca niște femei puternice ne-am și orientat către femeiele puternice de care v-am amintit, chiar dacă nu sunt implicate în politică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.