Acasă Actualitate „BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ”, organizată în cadrul proiectului „O șansă pentru siguranţa...

„BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ”, organizată în cadrul proiectului „O șansă pentru siguranţa viitorului” – 19 și 20.02.2015, la Slatina

45
Investeşte în oameni !
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operaţional Sectorial pentru  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară 5 Promovarea masurilor active de ocupare
Domeniul major de intervenţie 5.1 Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare
Număr de identificare al contractului: POSDRU/125/5/126383
Titlul proiectului: „O șansă pentru siguranța viitorului”
Beneficiar: S.C Romprest Security S.R.L
 
 
SC ROMPREST SECURITY SRL anunţă organizarea evenimentului tip ,,Bursa locurilor de muncă’’, derulat în cadrul proiectului „O șansă pentru siguranța viitorului” ce se va desfăşura  în  data de 19.02.2015, respectiv 20.02.2015, ora 09:00, în incinta Restaurantului Capitol Events Hall din Slatina.
Evenimentul tip ”Bursa locurilor de muncă” urmăreşte furnizarea de informaţii complete, clare şi actuale în vederea creşterii şanselor de ocupare a unui loc de muncă și totodată îmbunătățirea capacitătii de ocupare şi facilitarea accesului pe piaţa forţei de muncă a şomerilor, persoanelor în căutarea unui loc de muncă şi a persoanelor inactive.
Acest eveniment promovează dezvoltarea unui sistem integrat de măsuri pentru îmbunătățirea aptitudinilor și dobândirea de noi cunoştinţe în sfera serviciilor de securitate pentru persoanele care formează grupul țintă al proiectului, implementat la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia. Meseriile vizate de evenimentul tip ,,Bursa locurilor de muncă’’ sunt: „agent de securitate” şi „servant pompier”.
Proiectul “O șansă pentru siguranța viitorului” are ca scop furnizarea programelor de formare profesională, care să asigure creşterea şi diversificarea competenţelor profesionale ale şomerilor, inclusiv ale şomerilor de lungă durată, dar şi măsuri de ajutorare a acestora în găsirea unui loc de muncă.
 
MANAGER PROIECT – Ioana HAINAGIU
date de contact:  tel: 0762.139.244
site cu info suplimentare: http//www.ospsv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.