Acasă Actualitate „O şansă pentru siguranţa viitorului” prin Bursa Locurilor de Muncă, organizată de...

„O şansă pentru siguranţa viitorului” prin Bursa Locurilor de Muncă, organizată de SC ROMPREST SECURITY SRL, la Slatina

303

Joi, 19 şi vineri, 20 februarie 2015, în incinta Restaurantului Capitol Events Hall din Slatina, cu începere de la ora 9.00, va avea loc „BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ”, organizată de SC ROMPREST SECURITY SRL,  în cadrul proiectului „O şansă pentru siguranţa viitorului”.

Acest eveniment urmăreşte furnizarea de informaţii complete, clare şi actuale în vederea creşterii şanselor de ocupare a unui loc de muncă şi totodată îmbunătăţirea capacitătii de ocupare şi facilitarea accesului pe piaţa forţei de muncă a şomerilor, persoanelor în căutarea unui loc de muncă şi a persoanelor inactive. Astfel, evenimentul promovează dezvoltarea unui sistem integrat de măsuri pentru îmbunătăţirea aptitudinilor şi dobândirea de noi cunoştinţe în sfera serviciilor de securitate pentru persoanele care formează grupul ţintă al proiectului, implementat la nivelul regiunii Sud-Muntenia.

Meseriile vizate de evenimentul tip „Bursa locurilor de muncă’’ sunt: „agent de securitate” şi „servant pompier”.

Proiectul „O şansă pentru siguranţa viitorului” are ca scop furnizarea programelor de formare profesională, care să asigure creşterea şi diversificarea competenţelor profesionale ale şomerilor, inclusiv ale şomerilor de lungă durată, dar şi măsuri de ajutorare a acestora în găsirea unui loc de muncă. Informaţiile suplimentare în acest sens pot fi accesate pe site-ul www.ospsv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.