Acasă Actualitate O propunere cetăţenească pentru primarul Slatinei şi consilierii locali

O propunere cetăţenească pentru primarul Slatinei şi consilierii locali

287

Acum doi-trei ani, la cererea locuitorilor din cartierul Progresul, zona Colegiului Naţional „Ion Minulescu”, s-a demolat blocul G6 şi s-a amenajat un micro-parc. Îi spun micro, pentru că, după lege, un parc ar trebui să aibă suprafaţa de cel puţin 1 hectar, ceea ce, în cazul de faţă, nu se întâmplă.

Totuşi, micro-parcul „Ion Minulescu” a costat, însă, o sumă importantă de lei, de euro. De câteva zile, onor primăria a publicat o veste (De ce nu o hotărâre de consiliu?) prin care ne spune că desfiinţează micro-parcul Progresul şi se va construi o parcare subterană… Dar, oare, de ce nu se amplasează această parcare pe terenul (aproape egal ca suprafaţă) fostei sere de flori din aceeaşi zonă, Progresul?

Serviciul public de iluminat poate fi mutat pe alt amplasament. Propun ca Primăria Slatina să strângă cereri de la cei ce doresc să închirieze locuri de parcare subterană în zona Progresul – Minulescu?

După registrele cu impozitele auto s-ar putea ştie, din oficiu, câte autoturisme se află în zona Progresul III şi IV, denumită prin anii 1970 cartierul Catanga (zonă în Zair – Africa).

Măsoară de nouă ori şi taie odată, domnule primar!

Prof. Ion CEAUŞU – Slatina, Olt

Articolul precedentMOCIRLA POLITICĂ
Articolul următorA murit Victor Dima…

1 COMENTARIU

  1. Iezista o explicatie !!! Acel teren despre distinsul ex-comunist gavareste, este acum teren privat ! Astfel de propuneri sunt binevenite, dar trebuie sa fi si argumentate altfel, atat cel care le propune cat si cel care le publica fara o minima verificare, se pozitioneaza intr-o situatie jenanta si penibila, sau pe scurt: „jenibila!” !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here