Acasă Actualitate A murit Victor Dima…

A murit Victor Dima…

428

Primarul comunei Coteana, ing. Victor Dima, a încetat din viaţă în cursul serii de 5 februarie la Spitalul Judeţean Slatina, în urma unor complicaţii medicale, după o îndelungată suferinţă.

Victor Dima  fost primul primar al comunei Coteana după 1990, edil care a schimbat la faţă această aşezare, transformând-o practic într-un oraş, din punct de vedere al infrasctructurii. La 52 de ani, Dima lasă în urma sa o soţie şi doi băieţi. Respectul de care s-a bucurat în rândul cotenenilor a fost cel corect acordat unui om care şi-a pus toată viaţa în slujba semenilor. Nu de puţine ori  necăjiţilor care i-au întins mâna, Dima le-a dat şi ultimul bănuţ din buzunar. Şi nu a făcut asta pentru voturi, căci, de fiecare dată a fost ales din primul tur cu peste 80% din totalul sufragiilor valabil exprimate. Pierderea sa întristează un întreg judeţ, căci în timpul vieţii, Dima de la Coteana a ştiut să se facă iubit şi respectat. Pentru presa de la Olt, indiferent de orientare, el a fost un prieten dezinteresat.

Vom reveni cu ultimul reportaj făcut de Ziarul de Olt în Coteana, acasă la Victor Dima, în iulie 2013. Atunci, nimic nu prevestea tragedia, deşi Victor Dima era deja încercat de boală. Pleacă demn din această lume. Dumnezeu sa-l ierte!

Stire in curs de actualizare…

Articolul precedentO propunere cetăţenească pentru primarul Slatinei şi consilierii locali
Articolul următorPaşi prin arhiva Ziarului de Olt. Căutându-l pe Victor Dima…

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here