Acasă Actualitate Unde vine Maior? La partid sau la Palatul Victoria?

Unde vine Maior? La partid sau la Palatul Victoria?

36
N.A.
În fotografia alăturată se spun multe: în dreapta, naşul şi finul – Ponta cu maior. Mai spre stânga, Titus Corlăţean – şeful cozilor de la secţiile de votare din Diaspora, turul I, iar în extrema dreaptă, Dan Mihalache – un pesedist ajuns şeful cancelariei prezidenţiale la Iohannis.

Şeful cooperativei de producţiie a informaţiilor, adica Serviciul Român de Informaţii a demisionat marţi, 27 ianuarie 2015. George Maior, fost senator PSD, naş la Victor Ponta, promovat de Traian Băsescu în 2006, pleacă pătat din fruntea SRI. Asta după ce în ultimele zile a aruncat pe piaţă două scandaluri inutile: conflictul cu preşedintele Curţii Constituţionale şi ameţeala cu „acoperiţii” din presă.

Maior nu va sta acasă. Fie preia PSD de la Victor Ponta, fie va fi o propunere într-un nou concept guvernamental pentru funcţia de prim-ministru al României. Nu ne-a spus nimeni, e doar o raţiune bazată pe logică.

În faţa situaţiilor de mai sus, preluarea puterii de către PNL se complică rău de tot. Iar nici viitorul succes de la alegerile din 2016 nu mai este atât de sigur pentru dreapta. Aia care a dat ţării un preşedinte care se pupă în bot cu Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.