Acasă Actualitate Iulian Stroe se revoltă (VIDEO)

Iulian Stroe se revoltă (VIDEO)

163

Iulian Stroe, tatăl celui mai cunoscut copil cu muşchi din lume, Giuliano Stroe, prezintă o nouă situaţie prin care trece familia sa. Copiii săi, din câte spune acesta, nu beneficiază de serviciile de învăţământ de la şcoala Buzeşti, din comuna Corbu. Se pare că învăţătoarea de la clasa unde se află copiii familiei Stroe, care este şi directoarea instituţiei, nu prea îşi face treaba la clasă, ci în cancelarie, lăsându-i singuri pe elevi şi dându-le de colorat, după cum spune capul familiei Stroe. Acesta mai spune că „au adus fructe, au pus deserturi, au pus lucruri de mâncare”, pentru că a fost inspecţie.

N.A. ISJ Olt cunoaşte faptul (din experienţe proprii) că o sală de curs sau cancelaria devin, practic, restaurante când e câte o inspecţie de grad sau câte o brigadă specială.

Iulian Stroe, tăticul care crede că un copil trebuie să facă mai mult sport decât suportă corpul unui prichindel firav, supunându-şi băieţeii la eforturi fizice neadecvate vârtei pe care o au, vrea să îşi retragă copiii de la şcoală.

Dacă situaţia prezentată de bărbat este adevărată, atunci ISJ Olt trebuie să se autosesizeze şi să îl pună la treabă pe inspectorul de zonă, să se deplaseze la faţa locului pentru a clarifica neînţelegerile.

Toate cele spuse, precum şi câteva dialoguri telefonice între Stroe şi Ministerul Educaţiei, şi directoarea şcolii, se află în filmuleţul alăturat:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.