Acasă Politic Mai ştiţi ceva de Cătălin Rotea?

Mai ştiţi ceva de Cătălin Rotea?

337

Acum un an, pe timpul ăsta, cel mai tânăr prefect din istoria României salva copii din zăpadă, pe la Coteana. Cronicarii vremii spun că demnitarul conducea personal şenilata, iar pe sub cămaşa albă, impecabilă dealtfel, şi acum, nişte locuitori ai frumoasei comune spun că ăla micu de la Prefectură, băiat simpatic, purta un tricou cu un „S” gravat într-un fundal alb-roşu-albastru. SuperRotea, Superman, Superprefect… deh, cine-şi mai aminteşte… Iar după ce a dat, personal, la o parte din calea oltenilor toţi fulgii de zăpadă, şi astăzi, în Prefectura Olt funcţionează obiectivul edilitar gospodăresc denumit generic „Galeria prefecţilor de odinioară”, înfiinţat de cel în cauză.

Mai târziu, la europarlamentare, ca un adevărat om politic, fără frică de sistemul ticăloşit, acelaşi Cătălin Rotea a scris cu vopsea sângerie: „Opriţi ciuma roşie!” Pe un afiş cu Ponta…

Promitea să fie cel mai bun de la Vladislav Vlaicu încoace. Unii se şi gândeau să reboteze bulevardul A.I.Cuza cu numele lui. Liberalii cumpăraseră ciment şi marmură pentru un soclu. Dar, într-o zi ciudată a avut loc un fenomen inexplicabil: Cătălin Rotea a dispărut. Ultima oară a fost văzut lângă un obiect zburător identificat, pe cale să-şi ia zborul prin Kiseleff.

De atunci încoace, nimeni nu mai ştie nimic despre cel care avusese şansa să ajungă un om politic adevărat. Dacă aflaţi ceva despre el, nu sunaţi la nici un număr de telefon! Păstraţi concluziile pentru mai târziu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.