Acasă Actualitate Autostrada Piteşti-Slatina-Craiova s-a construit. Pe 13 ianuarie la ora 12

Autostrada Piteşti-Slatina-Craiova s-a construit. Pe 13 ianuarie la ora 12

156
Primul glumeţ al naţiunii (sună mai bine glumeţ decât plagiator), Victor Ponta, a început o altă campanie electorală. Deşi nu mai candidează nicăieri. În acest sens, marţi, 13 ianuarie 2015, însoţit de ministrul Finanţelor Publice, senatorul Darius Vâlcov, Ponta s-a dus în Piaţa Gării de Nord, la Ministerul Transporturilor. Acolo unde s-a întâlnit cu… intelectualul Ioan Rus de Cluj.
 
În prezenţa camerelor de filmat de la Antena3, cu un tupeu rarisim, marcă înregistrată, prietenul lui Iohannis (fără ghilimele) a vorbit de drumuri şi autostrăzi. Astfel, Ponta cere un pact pentru drumuri. Altfel, nu are rost să se apuce de treabă. După modelul pactului pentru Apărare. E posibil ca partidele să fie invitate la consultări, nu? La… poze de grup!
Mai mult, se vorbeşte de un Master Plan, în care sunt incluse tot felul de autostrăzi. Una dintre ele e haioasa Craiova-Piteşti. Cu trecere pe la Slatina. Toate la un loc fac vreo nouă miliarde de euro, cu TVA. Deci, de mâine, circulăm pe Master Plan: două benzi pe sens, viteza limitată la 130 km/oră, zece refugii, trei benzinării, şapte poduri. Până la urmă, chiar şi fără ordonanţă de urgenţă, în România se fac din ianuarie, glumele pentru 1 aprilie. Atenţie la radar!
 
N.A. Altfel, autostrada respectivă nu mai e până la Craiova. E până la Balş. De ce până acolo? Nu ştie nimeni… Să moară Olguţa de necaz! Se pare că la Craiova, banii pentru restul de drum se bagă în stadion…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.