Acasă Actualitate Florea Mitroi, liderul pensionarilor olteni, contestat din interior

Florea Mitroi, liderul pensionarilor olteni, contestat din interior

431
 
E scandal mare. Capacul de pe oală sare în aer. Pensionarii slătineni conduşi de Florea Mitroi, în cadrul Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice Olt, sunt gata de revoltă. Modul cum au fost împărţite biletele pentru revelionul pensionarilor 2015, care urmează să aibă loc pe dealul Grădişte, într-o locaţie tradiţională folosită în ultimii ani, a dus la iritarea spiritelor. Pensionarii acuză lipsa de transparenţă în care au fost împărţite ecusoanele de acces, faptul că ele au fost vândute la suprapreţ (somn uşor, Poliţia Română), cât şi atitudinea ostilă manifestată de cel în cauză faţă de unii dintre membrii acestei structuri.
Vom reveni cu declaraţii asumate, cu puncte de vedere care să producă ceea ce, iată, se vrea şi la Slatina: o schimbare în cadrul structurii de conducere a Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice Olt. Din păcate, o instituţie compromisă pentru modul cum înţelege să se implice politic, ori de câte ori este solicitată de un partid politic, numai unul singur, în campaniile electorale.
Florea Mitroi a fost înainte de 1989 un activist de nădejde al Partidului Comunist Român. Un om apropiat structurilor blamate astăzi. Tocmai astăzi, 22 decembrie, ziua când românii îşi comemorează eroii căzuţi la datorie, faţă de ţara unde Mitroi era un privilegiat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.