Acasă Actualitate „Dar pentru un zâmbet”, o campanie umanitară sub sigla TNL Olt

„Dar pentru un zâmbet”, o campanie umanitară sub sigla TNL Olt

163
 
Miercuri, 17 decembrie 2014, în Slatina s-a concretizat şi desfăşurat cu succes Campania umanitară – „Dar pentru un zâmbet” – constând în donarea de haine, alimente, jucării şi diverse lucruri familiilor nevoiaşe din judeţul Olt. (Claudiu Ene)
 
Mai exact, după cum ne-au obişnuit în decursul timpului, prin implicare şi dăruire totală, cu suflet, Tineretul Naţional Liberal Olt, prin copreşedintele Marian Călin (PDL), cu sprijinul doamnei Siminica Mirea – copreşedinte PNL Olt (PDL) şi Marian Căruntu – prim-vicepreşedinte PNL Slatina (PDL), au mers la două din centrele organizaţiei „TREBUIE” şi au dăruit cadouri copiilor cu nevoi speciale.
În legătură cu această campanie lăudabilă, prin care au reuşit să readucă un zâmbet pe chipul micuţilor aflaţi în suferinţă, Marian Călin, copreşedintele TNL Olt a precizat:
 
„Mulţumim tuturor celor care s-au implicat în această acţiune de suflet, tuturor celor care au contribuit la strângerea acestor cadouri atât de necesare copiilor, acum, în prag de sărbători. Nu în ultimul rând, mulţumim părintelui Bica pentru ospitalitatea de care a dat dovadă, pentru tot ceea ce face pentru copiii cu dizabilităţi. De asemenea, mulţumim copiilor pentru sufletul lor curat şi inocent, pentru candoarea şi puritatea lor sufletească. Altfel, mai trebuie spus că un rol important în buna-desfăşurare a acestei acţiuni, cu un important sprijin financiar, l-au avut doamna Siminica Mirea, copreşedinte PNL Olt şi Marian Căruntu, prin-vicepreşedinte al partidului. LA MULŢI ANI!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.