Acasă Actualitate Scenariu: Iohannis incompatibil. Ar conta votul românilor sau decizia CCR? – Sondaj

Scenariu: Iohannis incompatibil. Ar conta votul românilor sau decizia CCR? – Sondaj

42

Curtea Constituţională a României a amânat pentru 16 decembrie dezbaterea articolul prin care preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, şi alţi edili locali pot fi declraraţi incompatibili.

Întrebarea care se pune, şi la care vă invităm să răspundeţi la sondajul de pe acest site, este:
În cazul în care preşedintele ales, Klaus Iohannis, ar fi declarat incompatibil, ce ar conta mai mult? Variantele de răspuns vă aparţin.
Articolul precedentŞase luni fără Paul Matiu. Biblioteca Judeţeană Olt şi prietenii nu îl uită
Articolul următorMarţi, la emisiunea „De la stânga la dreapta”. Daniel Bărbulescu: „Ion Iliescu să facă un pas înapoi”

1 COMENTARIU

 1. Daca domnul Klaus Iohannis ar fi gasit incompatibil
  de catre Curtea Constitutionala a Romaniei, am ferma convingere ca ar fi cazul sa revenim la normalitatea istorica,politica,sociala,economica si spirituala intrerupta in 30 decembrie 1947,respectiv la monarhia constitutionala.
  In acest sens sunt suficiente argumente…

  .”Un rege intelept simte pe cei faradelege si lasa sa treaca roata peste ei.” ”(Pildele lui Solomon,XX ,26)

  Prin comunicatul catre tara al C.F.S.N. din 22 decembrie 1989, toate structurile de putere existente au fost dizolvate. Or, nu se pot dizolva partile componente ale unei puteri, iar puterea insasi, forma de guvernamant, sa subziste.In mod logic si normal,din acest moment, Romania trebuia ca sa revina la Monarhia Constitutionala,deoarece Constitutia din 1923 nu a putut fi suprimata,ci numai impiedicata in fapt,prin forta care a substituit dreptul,aplicarea ei.Revenirea la Constitutia din 1923 ar fi fost,astfel,o actiune fireasca si necesara din punct de vedere legal,deoarece republica in Romania nu s-a instaurat prin vointa poporului,ci prin manevrele politice ale comunistilor romani cu ajutorul Armatei Rosii.
  Dar pentru a face acest pas spre normalitate avem nevoie de o reformare completa a sistemului politic,social si economic. Avem nevoie de un Parlament reprezentativ cu parlamentari proveniti din elita intelectuala a tarii, capabili sa işi asume vointa natiunii romane. Avem nevoie de un Guvern format nu din oameni politici, ci din tehnocraţi capabili sa scoata Romania din criza profunda in care se afla..Avem nevoie de o noua lege a partidelor politice care sa suprime posibilitatea traseismului si a intrarii in partidele politice a oamenilor lipsiti de moralitate si profesionalism. Dar in acelasi timp avem nevoie de legi care sa stimuleze cu adevarat investitiile si functionarea in bune conditii a economiei de piata,respectiv avem nevoie de o adevarata reforma monetara.
  Dar cel mai important este faptul ca sa ne lepadam cu totii de mentalitatile si reflexele comuniste;minciuna,hotia,duplicitata,aroganta,rautate,, lacomia ,lenea si iubirea de arginti.Sa fim cu adevarat crestini,deoarece cu totii suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.Sa facem cu totii voia lui Dumnezeu.’’Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui si toate acestea se vor adauga voua’’.(Matei,VI-33)
  .Sunt ferm convins ca actuala clasa politica,Puterea si Opozitia dimpreuna cu societate civila,va intelege ca prin revenirea noastra la Constitutia din 1923,respectiv prin readucerea pe tronul Romaniei al Unsului lui Dumnezeu,a Majestatii Sale Regelui Mihai I ,vom putea cu adevarat sa fim uniti si totodata vom putea cu adevarat sa revenim la normalitatea istorica,politica,sociala,economica si spirituala a Romaniei intrerupta in mod abuziv in 30 decembrie 1947,deoarece Revolutia anticomunista din Decembrie 1989 se va incheia doar atunci cand vom face acest gest crestin si moral.Daca noi vom face acest gest crestin si moral,Romania in asamblu ei se va impaca cu Dumnezeu. Astept cu nerabdare clipa cand voi putea cumpara ‘’PAINEA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE’’ cu leul romanesc ,respectiv avand moneda nationala cu chipul M.S.REGELE MIHAI I AL ROMANILOR.

  Dumnezeu sa binecuvanteze Coroana Regala si Familia Regala a Romaniei dimpreuna cu Neamul Romanesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here