Acasă Actualitate Dezvăluiri incendiare din barca puterii. Diseară, Daniel Bărbulescu vine la Olt TV

Dezvăluiri incendiare din barca puterii. Diseară, Daniel Bărbulescu vine la Olt TV

359

În această seară, de la 20:20, invitatul lui Alin Dorobanţu la emisiunea „De la stânga la dreapta” este deputatul Daniel Bărbulescu. Acesta va vorbi direct despre criza de identitate social-democrată din PSD, despre viitorul politic al unui partid care câştigă tot, dar pierde pezidenţialele, despre cât o mai duce guvernul Ponta, cât şi despre alte lucruri incendiare nemaiauzite şi nemaivăzute în ultima perioadă. Cum îi caracterizează pe Vanghelie, Geoană, Ghiţă, Şova, dar şi pe ceilalţi exponenţi ai partidului din care astăzi face parte. Tot la Olt TV, tot în seara asta, Daniel Bărbulescu va vorbi despre un nou proiect politic.

Merită să staţi pe Olt TV. Diseară de la 20:20.

1 COMENTARIU

  1. Pe 22 decembrie 1989 nu mai mult de trei grupuri diferite aflate în competitie pretindeau conducerea Romaniei, iar grupul care a castigat a fost cel care a pus stapanire pe Radio şi TV. Acest grup a fost format din membri de frunte ai PCR. FSN a fost format cu viclenie ,specifica oamenilor fara frica de Dumnezeu,si dintr-un amalgam de fosti oficiali ai regimului comunist: Ion Iliescu (fost Secretar al Comitetului Central), Dumitru Mazilu (ofiţer de Securitate şi diplomat), Silviu Brucan (ideologul sef al ziarul Scanteia) Toti aveau un lucru în comun: un conflict cu Ceausescu, intr-un moment sau altul.Din acest motiv,majoriatea celor din FSN si din viitorul PSD, au vrut doar inlocuirea lui Ceausescu ,dar au vrut ca sa pastreze structura si puterea de partid si de stat de tip sovietic.Dar tinerii de atunci au vrut cu totul altceva.Atunci, in seara de 22 decembrie 1989,tinerii au strigat in Piata Palatului Regal;Fara comunisti…Acesta a fost primul semn ca Romania privea spre Monarhie si Rege,dar puterii de atunci,respectiv grupului condus de Ion Iliescu nu i-a convenit aceasta dorinta a tinerilor..Dupa acest moment,pseudo-puterea de atunci,cea condusa de comunistul Ion Iliescu,a ordonat deschiderea focului impotriva tinerilor din Piata Palatului Regal,a celor care cereau ruperea definitiva de trecutul comunist…
    Prin comunicatul catre tara al C.F.S.N. din 22 decembrie 1989, toate structurile de putere existente au fost dizolvate. Or, nu se pot dizolva partile componente ale unei puteri, iar puterea insasi, forma de guvernamant, sa subziste.In mod logic si normal,din acest moment, Romania trebuia ca sa revina la Monarhia Constitutionala,deoarece Constitutia din 1923 nu a putut fi suprimata,ci numai impiedicata in fapt,prin forta care a substituit dreptul,aplicarea ei.Revenirea la Constitutia din 1923 ar fi fost,astfel,o actiune fireasca si necesara din punct de vedere legal,deoarece Republica in Romania nu s-a instaurat prin vointa poporului,ci prin manevrele politice ale comunistilor romani cu ajutorul Armatei Rosii.Actul de abdicare al Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei,a fost un act impus prin forta si santaj.Asadar,azi,dupa 67 de ani de la abdicarea fortata a Regelui,respectiv dupa 25 de la caderea comunismului,Majestata Sa Regele Mihai I al Romanilor,este ,de fapt si de drept ,Suveranul Romaniei.
    Este evident ca, în aceste conditii, avem nevoie de reinodarea firului istoric rupt în 1947 prin revenirea la Monarhia Constituţionala, forma tradiţionala.cea care ne-a consacrat pana in 30 decembrie 1947 , de conducere a statului roman.Dar pentru a face acest pas,istoric,politic,social si moral,Romania are nevoie de o reformare completa a sistemului, insa acest lucru nu poate fi facut şi fara reformarea institutiilor Statului Roman. Avem nevoie de un Parlament reprezentativ, cu parlamentari proveniti din elita intelectuala a tarii, capabili sa işi asume vointa natiunii romane. Avem nevoie de un Guvern format nu din oameni politici, ci din tehnocraţi capabili sa scoata Romania din criza profunda in care se afla.Avem nevoie de o noua lege a partidelor politice din Romania,care sa suprime posibilitatea traseismului si a intrarii in partidele politice a oamenilor lipsiti de moralitate si profesionalism. Dar in acelasi timp,avem nevoie de Consilii Judetene si de Primarii formate din oameni cu profil moral si intelectual bine definit.
    Asadar.o revenire la Constituţia din 1923 ar schimba fundamental arhitectura constitutitutionala, sistemul de vot, sistemul de partide, structura institutiilor Statului Roman si ar revolutiona întreg sistemul politic romanesc, cu toate componentele sale. In comparatie cu actuala constitutie a Romaniei, actul fundamental din 1923 este un document suplu, clar, concis, chiar suprinzator de simplu şi scris într-un limbaj extrem de accesibil. A sosit vremea ca elitele intelectuale ale României sa isi canalizeze sperantele si orizontul de asteptare ale romanilor catre singura institutie care si-a pastrat intreg capitalul de prestigiu acumulat în aproape un secol şi jumatate de istorie: Casa Regala a Romaniei. Este singura institutie romaneasca stabila, neutra, straina de jocurile politicianismului meschin şi respectata peste tot în lume.
    .Sunt ferm convins ca politicienii,in mod deosebit,liderii politici actuali,respectiv domnii Klaus Iohannis si Victor Ponta,sunt destul de maturi politic si de constienti ca doar prin revenirea noastra la Constitutia din 1923,respectiv prin readucerea pe Tron al Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romanilor,vom putea ca sa revenim la normalitatea politica,sociala,economica si spirituala,deoarece Revolutia anticomunista din Decembrie 1989 se va incheia doar atunci cand, prin gestul nostru ,istoric,politic social si moral, vom revenii la monarhia constitutionala.
    Acum,in pragul Sfintelor Sarbatori ale Nasterii Domnului Nostru Iisus Hristos,Bunul Dumnezeu si Mantuitorul Nostru Iisus Hristos sa ne dea curajul,puterea, si intelepciunea necesara ca sa-l repunem pe Majestatea Sa Regele Mihai I al Romanilor pe Tronul Regal al Romaniei,caci ne invata Mantuitorul nostru Iisus Hristos;’’Acestea vi le-am grait,ca intru Mine pace sa aveti.In lume necazuri veti avea; dar indrazniti.Eu am biruit lumea.’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.